Masterchef: O Χανιώτης που εντυπωσίασε με το πιάτο του και συγκίνησε με την ιστορία του | Video

| Video

Πιο σίγουρος, πιο ανανεωμένος, πιο έμπειρος αλλά και πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει όχι μόνο την λευκή ποδιά αλλά και τον τίτλο του Μasterchef 2023, είναι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης.

Ο Χανιώτης μάγειρας είχε δηλώσει συμμετοχή στο περυσινό Masterchef, είχε περάσει με διθυραμβικές κριτικές στην επόμενη φάση (δείτε ΕΔΩ) και τελικά έφτασε μέχρι το bootcamp (δείτε ΕΔΩ)

Ωστόσο ο 37χρονος Αλέξανδρος επανήλθε και… πήρε τη ρεβάνς. Στο χθεσινό επεισόδιο πέρασε

ξανά από οντισιόν και παρουσίασε στους τρεις κριτές “Χτένι σωτέ με ajo blanco, κυδώνι καραμελωμένο με σανγκριά, μύδια αχνιστά και σάλτσα από μανταρίνι, πορτοκάλι και δεντρολίβανο”, ένα πιάτο που εντυπωσίασε ήδη από την εμφάνισή του και φυσικά από τη γεύση του και που τελικά του έδωσε τρία “ναι” και την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που σημαίνει απευθείας είσοδο στο σπίτι του Masterchef.

“Δεν έχω έρθει για κάτι λιγότερο από τη λευκή ποδιά” είπε ο Αλέξανδρος… και το έκανε, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται με στόχο το μεγάλο έπαθλο.

“Πέρα από το καταπληκτικό πιάτο που δοκιμάσαμε, σου δίνουμε την λευκή ποδιά με πολλή αγάπη”, του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Αλέξανδρος, ο οποίος είναι πρώην χρήστης ναρκωτικών, “καθαρός” εδώ και πολλά χρόνια, απόφοιτος από το ΚΕΘΕΑ, είχε καταφέρει πέρυσι να ξεχωρίσει με την προσωπική του ιστορία και τη θέλησή του να απεξαρτηθεί και να αλλάξει εντελώς τη ζωή του.

Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, έλαβε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα από χρήστες αλλά και από ανθρώπους που έχουν στο περιβάλλον τους κάποιον χρήστη ναρκωτικών, δίνοντάς του συγχαρητήρια για τη θέληση και τη στάση ζωής του. “Αν υπάρχει έστω μία πιθανότητα ένας άνθρωπος να σωθεί βλέποντας εμένα και το πως μπορεί να υπάρξει αλλαγή, θα φτάσω μέχρι τον τελικό, είπε ο Χανιώτης μάγειρας, αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα χρήστη, που του έλεγε ότι η παρουσία του στο Masterchef ήταν η αφορμή για να σηκωθεί, για να κάνει ένα βήμα…

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Αλέξανδρου:

zarpanews.gr

The post Masterchef: O Χανιώτης που εντυπωσίασε με το πιάτο του και συγκίνησε με την ιστορία του | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα