MasterChef: Απόψε το βράδυ η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής – Όλες οι αλλαγές

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ ο νέος κύκλος του MasterChef, του ριάλιτι μαγειρικής του Star και κριτές για ακόμη μια φορά θα είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το MasterChef μπορεί να γράφει κάθε χρόνο μια νέα τηλεοπτική σελίδα, με άρτια παραγωγή, που και για τη νέα σεζόν έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο, συναρπαστικό,

μαγειρικό ταξίδι, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όλα αυτά όμως, μέσα από μία αδιαπραγμάτευτη σταθερά. Για την ακρίβεια, όχι μία αλλά, τρεις! Μιλάμε για τους τρεις αγαπημένους και καταξιωμένους chef: τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τρία πρόσωπα, που έχουν διαγράψει σημαντική επαγγελματική πορεία, αναδείχτηκαν τηλεοπτικά και μπήκαν σε κάθε ελληνικό σπίτι, μέσα από το MasterChef και ξεχώρισαν αμέσως, τόσο για τη μεταξύ τους «αχτύπητη χημεία» και τις γνώσεις τους στη μαγειρική, όσο και για το πηγαίο χιούμορ, τις απίθανες ατάκες, την έμφυτη ευγένεια, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα, αλλά και τον σεβασμό, με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάθε διαγωνιζόμενο.

Οι πληροφορίες που έρχονται μιλούν για σημαντικές εκπλήξεις και αφίξεις. Για πρόσωπα που θα ταράξουν τα νερά και θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στον ανταγωνισμό. Και όχι μόνον αυτό. Οι μαγειρικές δοκιμασίες αναμένεται να διαφοροποιηθούν σημαντικά, τόσο για την είσοδο στο σπίτι όσο και για τις αποχωρήσεις. Οι οντισιόν αλλάζουν, οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να περάσουν απευθείας στο σπίτι, καθώς οι κριτές θα δώσουν στο μαγειρικό ταλέντο «λευκή ποδιά». Για ορισμένους -αλλά όχι πολλούς- που θα λάβουν τη «μαύρη ποδιά» θα δοθεί μια 2η ευκαιρία. Παίκτες από προηγούμενες σεζόν θα διεκδικήσουν επίσης μια θέση στην κουζίνα του MasterChef.

Οι τρεις κριτές αναφέρθηκαν στις αλλαγές που θα γίνουν στον φετινό κύκλο.

Για τους πολυσυζητημένους «εισβολείς» που θα μπουν στη νέα σεζόν, προσπαθώντας να κατακτήσουν μία θέση στον διαγωνισμό, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Δεν είναι εισβολείς, αλλά διεκδικητές».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε: «Εντάξει, πώς πιστεύετε ότι υποδέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι τους διεκδικητές; Διεκδικούσαν τη θέση τους. Μαγειρικά πάντα. Αυτή είναι μια από τις αλλαγές κι έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως, δεν είναι η βασική αλλαγή στο φετινό MasterChef. Το βασικό είναι το πόσο συμπυκνωμένα και με ουσία θα είναι τα επεισόδια».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα επεισόδια έχουν γίνει πλέον τέσσερα μόνο, ενώ τις περασμένες σεζόν ήταν πέντε συν τα MasterClass. «Υπάρχει από τη μία η σωματική κούραση, αλλά από την άλλη έχουμε κι εμείς την αγωνία να δούμε τι θα συμβεί. Είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένα τα επεισόδια κι αυτά που γίνονται κάθε μέρα και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στον διαγωνισμό», συμπλήρωσε ο Κοντιζάς.

Τέλος, είπε: «Μπορεί ο διεκδικητής να είναι ο παλιός για τον τηλεθεατή, αλλά για τη νέα φουρνιά είναι ο καινούριος. Ενώ επιμένετε εσείς με τη διεκδίκηση, εγώ θα πω ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα, όχι η μεγαλύτερη αλλαγή του διαγωνισμού. Το γεγονός ότι κάθε πιάτο μετράει και τα επεισόδια είναι πολύ πιο συμπυκνωμένα και αυτά που γίνονται κάθε μέρα είναι τόσα πολλά και δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτά είναι για μένα τα πιο σημαντικά».

Λίγη υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν. Η πρώτη γεύση, έρχεται το βράδυ της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου, στις 21:00, φυσικά στη συχνότητα του Star. Το πρώτο μισό του 2023, αναμένεται συναρπαστικό και άκρως γευστικό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, υπενθύμισε την αποψινή πρεμιέρα στους ακόλουθούς του στο Instagram με μια φωτογραφία από το πλατό όπου γίνονται τα γυρίσματα με μια MasterChef…από κούνια.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρότερης κόρης του Ιζούμι που τον συνόδευσε στα γυρίσματα και ως άλλη διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής τη σύστησε στο κοινό του γράφοντας: «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια».

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και ο Άκης Πετρετζίκης, ο πρώτος Έλληνας MasterChef ο οποίος έγραψε, «Δώστε τον τίτλο από σήμερα». Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Δέσποινα με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά την Αριάνα-Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ιζούμι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

The post MasterChef: Απόψε το βράδυ η πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής – Όλες οι αλλαγές appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα