MasterChef 2023: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση – Το δύσκολο πιάτο και η ωμή καραβίδα

Άρωμα γυναίκας είχε η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο του «MasterChef 2023», το οποίο προβλήθηκε χθες (17/02) στο STAR, ύστερα από ένα πιάτο που δυσκόλεψε αρκετά τις υποψήφιες προς αποχώρηση. Εν τέλει, εκτός παιχνιδιού τέθηκε η Δώρα Παπαδαντωνάκη.

Όλα άρχισαν από την ομαδική δοκιμασία, με την μπλε να παίρνει τη νίκη κόντρα στην κόκκινη και στην πράσινη, κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο πιάτο. Κατόπιν, τα μέλη της μπλε

ομάδας έδωσαν την ασυλία σε έναν παίκτη της κόκκινης και αυτός ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης.

Ο Νίκος Κοντός είπε πως έδωσαν στο συγκεκριμένο παίκτη την ασυλία γιατί ο αρχηγός τού έδωσε να παρασκευάσει τα ραβιόλια, ενώ εκείνος δεν το ζήτησε. Κάτι που δεν ίσχυε, αφού όπως είπε και ο ίδιος, το ζήτησε. Ορισμένοι παίκτες αντέδρασαν με αυτή την αιτιολογία, μιας και ξέρουν πολύ καλά πως το έκανε γιατί ο «Μότο Μότο» και Θεόδωρος Γαλάνης είναι φίλοι. Ακόμα, ο Δημήτρης Πολιτάκης έδωσε ασυλία στη Σέβα Λογοθέτη.

Στη συνέχεια, υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Δώρα Παπαδαντωνάκη και η Πωλίνα Βετσίνοβα έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών. Κατά τη δοκιμασία αποχώρησης, προσκεκλημένη ήταν η σεφ, Κρίστυ Παπαγεωργίου, που το οποίο ετοίμασε το πιάτο αντιγραφής και επρόκειτο για ραβιόλι γεμιστό με τσιγαρέλι.



Έπειτα, οι δύο κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς – Λεωνίδας Κουτσόπουλος), μαζί με την προσκεκλημένη σεφ, δοκίμασαν τα πιάτα των υποψήφιων προς αποχώρηση και έτσι η Δώρα Παπαδαντωνάκη έφυγε από το «MasterChef 2023» μιας και η προσπάθειά της συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία λόγω ωμής καραβίδας.

Κατά την αποχώρησή της, η Δώρα Παπαδαντωνάκη ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε: «Δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι συγκινημένη και θα μου λείψουν κάποια παιδιά. Θα μου λείψει η Μαρία πάρα πολύ, η Σέβα, η Γιώτα, ο Αριστοτέλης, ο Κόκοτας. Σχεδόν όλοι μπορώ να πω. Θέλω να δω πολλά παιδιά από αυτά που έμειναν πίσω, όταν θα βγω έξω. Θα ήθελα να δουλέψω μαζί με τη Μαρία».



ieidiseis.gr

The post MasterChef 2023: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση – Το δύσκολο πιάτο και η ωμή καραβίδα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα