Eurovision 2021: Ο τραγουδιστής της Ιταλίας κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης στο green room | Video

| Video

Σάλος έχει προκληθεί από ένα βίντεο που σαρώνει τα social media και δείχνει τον τραγουδιστή των νικητών της Eurovision 2021, Damiano David, να σκύβει το κεφάλι του πάνω από ένα τραπέζι, ενώ βρίσκεται με τα άλλα μέλη του συγκροτήματος “Maneskin” στο green room.

Χρήστες των social media

μοιράστηκαν το βίντεο, κατηγορώντας τον Damiano David, που έδωσε τη νίκη στην Ιταλία, ότι έκανε χρήση κοκαΐνης.

Heeft hij nu net bijna lijntje gesnoven op CAMERA hahahaha #Eurovision pic.twitter.com/zS4WerZyvh

— Nieke Braet (@niekebraet) May 22, 2021

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος του τελικού, ο εκκεντρικός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το επίμαχο πλάνο, διαψεύδοντας ωστόσο κάθε σχέση του με ναρκωτικές ουσίες. «Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν κάνω ναρκωτικά, σας παρακαλώ παιδιά, μην το λέτε αυτό αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Damiano David.

Οι Maneskin ανέβασαν μάλιστα και μία απάντηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στον Instagram για να ξεκαθαρίσουν τι συνέβη σχετικά με το επίμαχο περιστατικό.

«Είμαστε σοκαρισμένοι για το τι λένε ορισμένοι άνθρωποι για τον Damiano ότι έκανε ναρκωτικά. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.

newsit.gr / kontranews.gr

The post Eurovision 2021: Ο τραγουδιστής της Ιταλίας κατηγορείται για χρήση κοκαΐνης στο green room | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα