Bouncing Betties: Η απίθανη μπάντα από τα Χανιά που κάνει κάθε live ένα… ατελείωτο party | Δείτε το video του νέου τους τραγουδιού!

Τους έχεις πετύχει σίγουρα σε κάποιο μουσικό event, τους έχεις δει στα live τους και αναρωτιέσαι ποια είναι τα παιδιά που ξεσηκώνουν τόσο με τις μουσικές τους και τις φοβερές επανεκτελέσεις σε γνωστά τραγούδια.

Είναι οι Bouncing Betties, μία πενταμελής μπάντα με έδρα τα Χανιά που ξεκίνησε δειλά το 2013 και πλέον, τέσσερα χρόνια μετά, έχοντας περισσότερη εμπειρία και ακόμα περισσότερο κέφι, μετατρέπουν κάθε live

τους σε ένα απίστευτο party στον χρόνο!

Οldies σε μοντέρνα απόδοση και σύγχρονα κομμάτια με retro διάθεση, γνωστές μελωδίες ξανά συστήνονται σε swing, jazzy και rockabilly ρυθμούς από την μπάντα που ζει και δραστηριοποιείται στα Χανιά.

Όπως λένε, «παρά τις δυσκολίες των καιρών, εμμένουμε στην αγάπη μας για την μουσική και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσω αυτής στον τόπο που μας φιλοξενεί τόσο καιρό».

Πλέον, τα παιδιά έχουν να παρουσιάσουν το πρώτο δικό τους τραγούδι! Το «All over me» είναι ένα υπέροχο κομμάτι που έχουν γράψει η Ίρις Αθανασιάδη και ο Παντελής Μπακογεώργος.

Δείτε το πολύ καλό video clip που είναι γυρισμένο αποκλειστικά στα Χανιά σε σκηνοθεσία Άννας Κεχαγιά.

Δείτε τους Bouncing Betties από προηγούμενα live τους στα Χανιά:

Οι Bouncing Betties είναι οι :

Ίρις Αθανασιάδη ( φωνή )

Γιώργος Πέππας ( κιθάρα, φωνή )

Άντυ Πέτρου ( σαξόφωνο )

Παντελής (Ντέλος) Μπακογεώργος ( μπάσο )

Κωνσταντίνος Χ. Πάντας ( τύμπανα )

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα