4 φρέσκοι τρόποι να φορέσετε ένα ντένιμ τζάκετ

Το τζιν τζάκετ είναι ένα από εκείνα τα βασικά κομμάτια που έχουν διαχρονική γοητεία. Ακριβώς όπως μια μπεζ καμπαρντίνα ή ένα λευκό πουκάμισο, είναι ένα απαραίτητο ρούχο που βρίσκει μια ασφαλή θέση στις ντουλάπες μας χρόνο με το χρόνο.

Παρά τις πολλές δελεαστικές και τις εφευρετικές νέες εκδοχές του τζιν, όπως σε σακάκια, μάξι φούστες, ή ακόμη και σε τσάντες ή παπούτσια, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη δύναμη

του ντένιμ τζάκετ στην πιο πρωτότυπη μορφή του. Υπάρχει κάτι πολύ γοητευτικό σε αυτό το basic ρούχο με την υπέροχα φθαρμένη αίσθηση. Και αν δεν είστε σίγουρες πώς να φορέσετε φέτος το δικό σας, παρακάτω θα βρείτε 4 φρέσκα look για να εμπνευστείτε.

Δοκιμάστε το διπλό ντένιμ

Launchmetrics.com/Spotlight

Ένα διαχρονικό δίδυμο που αποτελεί μια κλασική εμφάνιση, η οποία μπορεί να σας μεταφέρει από τη δουλειά στο Σαββατοκύριακο με ευκολία. Το καλύτερο από όλα είναι ότι οι αποχρώσεις δεν χρειάζεται να είναι συμπληρωματικές – σκεφτείτε ένα σκούρο τζιν με ένα λευκό ντένιμ μπουφάν ή τα ανοιχτόχρωμα και σκούρα χρώματα να φοριούνται μαζί για ένα αβίαστο αποτέλεσμα. Φυσικά, τα matching στυλ θα δείχνουν πάντα κομψά.

Συνδυάστε το με δερμάτινο παντελόνι

Getty Images

Το τζιν και το δέρμα είναι δύο βασικά στυλ της γκαρνταρόμπας που όταν συνδυάζονται δημιουργούν μια casual, vintage αίσθηση με μια επαναστατική πινελιά.

Ενσωματώστε το σε μια βραδινή εμφάνιση

Getty Images

Συνδυάστε ένα ρευστό slip φόρεμα με ένα ζευγάρι πέδιλα με λουράκια κι ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα άνετο ντένιμ τζάκετ, για ανοιξιάτικες βραδιές και πάρτι.

Τολμήστε μια total ντένιμ εμφάνιση

Getty Images

Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό look συνδυάζοντας συμπληρωματικές αποχρώσεις σε τζιν από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ή αναμείξτε και ταιριάξτε διαφορετικά ντένιμ κομμάτια όπως οι Παριζιάνες.

marieclaire.gr 

The post 4 φρέσκοι τρόποι να φορέσετε ένα ντένιμ τζάκετ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα