10 τρόποι να κάνεις το τζιν jacket το ανοιξιάτικο πανωφόρι σου

To τζιν jacket έχει υποστεί ένα τεράστιο makeover από την εποχή που το φορούσες στο σχολείο, και αν γνωρίζεις πώς να το συνδυάσεις σωστά θα μπορούσε να γίνει το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεσαι για την ανοιξιάτικη περίοδο.

Με την ευελιξία του και το το cool-girl στυλ του όπως το είδαμε φορεμένο στις παρακάτω επώνυμες θα δυσκολεύεσαι να θυμηθείς ότι το φόρεσες για 3 ημέρες στη σειρά.

Δες εδώ τις

εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε με βάση το τζιν jacket θυμήσου τους λόγους που το ερωτεύτηκες εξαρχής:

Διάλεξέ το σε cropped

Για μια baggy αλλά fashionable εμφάνιση φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν σε συνδυασμό με ένα cropped jacket. (Και ναι, το denim on denim δεν έδειχνε ποτέ καλύτερο.)

Διακόσμησέ το

Το διακοσμημένο με studs denim είναι το πιο διασκεδαστικό στην κατηγορία του. Ρίχνοντάς το πάνω από ένα maxi φόρεμα για την άνοιξη αυτομάτως μετατρέπεις την εμφάνισή σου σε πιο αιχμηρή.

Διάλεξέ το σε μαύρο

Μην ξεχνάμε το μαύρο denim jacket που μπορεί να λειτουργήσει ως εναλλακτική του μαύρου blazer.

Διάλεξέ το με γούνινη επένδυση

Οταν νιώσεις ότι το θέλεις λίγο πιο ζεστό απλά διάλεξε μια εκδοχή του με γούνινη επένδυση.

Γύρισε τα μανίκια

Όταν η άνοιξη μοιάζει περισσότερο σαν καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα crop-top, ένα κολάν και γύρισμα στα μανίκια για ένα νέο στυλ στο τζιν jacket.

Φόρεσέ το με σορτς ή μίνι φούστα

Όταν έρχεται η εποχή να αποκαλύψεις τα πόδια σου, αλλά δεν είσαι ακόμη έτοιμη να θυσιάσεις τα μανίκια, έρχεται το τζιν jacket που θα σε προστατέψει από το δροσερό αέρα χωρίς να σε κάνει να ιδρώνεις.

Εξω οι ώμοι

Το denim ποτέ δεν έδειχνε πιο cool από ότι με αυτό το off-the shoulder look. Το τρικ για να μη σου γλιστράει; Κούμπωσε το τελευταίο κουμπί και αποκάλυψε τα φλοράλ σου από μέσα.

Διακόσμησέ το με τα patches

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος τρόπος να δείξεις λίγο την προσωπικότητά σου. Ασε το jacket σου να μιλήσει και διακόσμησέ το με τα patches που προτιμάς.

Τotal denim

Ποτέ δεν θα μπορέσεις να αναπαράγεις το look με την ίδια επιτυχία που το έκανε η Britney Spears και ο Justin Timberlake το 2001 αλλά μπορείς πάντα να προσπαθήσεις.

Το half-shoulder

Oυτε ακριβώς φορεμένο ούτε όχι -απλά πεσμένο στον ένα ώμο ώστε να έρθει στο μήκος του φορέματός σου. Οταν το πανωφόρι είναι στο ίδιο μήκος με το βασικό σου ρούχο η εμφάνιση δείχνει πάντα πιο περιποιημένη.

marieclaire.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα