Στα σκαριά gaming πλατφόρμα και για το Snapchat!

Techgear.gr

Η Snap Inc. συνεχίζει τις προσπάθειες να διατηρηθεί στο προσκήνιο, αφότου δέχτηκε μια τεράστια επίθεση - κλοπή των κυριότερων λειτουργιών του Snapchat από το Facebook Messenger και το Instagram. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ήρθε η δική της σειρά να "κλέψει" κάτι από τους ανταγωνιστές της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cheddar, η εταιρεία

ετοιμάζει τη δική της gaming πλατφόρμα με κωδική ονομασία Project Cognac, η οποία θα λειτουργεί μέσα από την εφαρμογή Snapchat. Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς θα προσφέρει, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι κάτι σαν τα Instant Games του Facebook Messenger και ίσως υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες για να παρακολουθείς eSports κλπ.

Παρά την απώλεια εκατομμυρίων χρηστών τα τελευταία χρόνια, η Snap ανακοίνωσε άνοδο 36% στον τζίρο της το τελευταίο τρίμηνο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει αποκτήσει σημαντικό ποσοστό στην εταιρεία η Tencent, η μεγαλύτερη εταιρεία gaming στον κόσμο (χάριν στη δραστηριότητα της στην Κίνα).

Η αποκάλυψη της gaming πλατφόρμας της Snap αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 4 Απριλίου στο Los Angeles και όχι στο GDC 2019 που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

[via]

Στα σκαριά gaming πλατφόρμα και για το Snapchat!

Keywords
Τυχαία Θέματα