Xbox Game Pass Ultimate: Έρχεται στα PCs! Τιμή συνδρομής και πρώτοι τίτλοι

18:50 9/6/2019 - Πηγή: techgear

Techgear.gr

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τις υπηρεσίες της Microsoft ενόψει του keynote της για την E3 2019. Αυτή τη φορά σειρά παίρνει η υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate που θα έρθει και στα Windows PCs.

Μαθαίνουμε ότι συνδρομή θα είναι στα €3.99/μήνα και όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Microsoft Insiders θα

έχουν τη δυνατότητα να τη δοκιμάσουν με μόλις €1/μήνα για το πρώτο διάστημα. Ακόμη, οι συνδρομητές θα έχουν έκπτωση έως 20% στα παιχνίδια και έως 10% στα DLCs τους, αλλά και πρόσβαση στην ολοένα αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη δωρεάν παιχνιδιών που αρχικά θα περιλαμβάνει τα εξής:

Halo: The Master Chief CollectionGears 5Ori and the Will of the WispsForza Horizon 4Hello NeighborHellblade: Senua’s SacrificeSea of ThievesState of Decay 2We Happy FewArk Survival Evolved

Σε ό,τι αφορά την συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate, αυτή θα συνενώνει τα Xbox Game Pass και Xbox Game Gold σε μία συνδρομή με κόστος €14.99/μήνα και θα προσφέρει τις ίδιες εκπτώσεις που αναφέραμε προηγουμένως.

Τα διαθέσιμα πακέτα είναι πλέον τα εξής:

Xbox Game Pass PC - €3.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ PC gamesXbox Game Pass Console Games - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει 100+ Xbox gamesXbox Live Gold - €9.99/μήνα και περιλαμβάνει πρόσβαση σε online multiplayer gamesXbox Game Pass Ultimate - €14.99/μήνα και περιλαμβάνει τα Xbox Game Pass PC, Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Console Games

[via]

Xbox Game Pass Ultimate: Έρχεται στα PCs! Τιμή συνδρομής και πρώτοι τίτλοι

Keywords
Τυχαία Θέματα