Facebook: Νέες επιλογές για τα προφίλ των πεθαμένων χρηστών

17:57 9/4/2019 - Πηγή: techgear

Techgear.gr

Η Facebook προσφέρει πλέον περισσότερες λειτουργίες για τους λογαριασμούς των χρηστών που έχουν αποβιώσει και τα προφίλ τους παραμένουν ενεργά. Συγκεκριμένα, στο κοινωνικό δίκτυο δημιουργήθηκε η ξεχωριστή καρτέλα Tributes όπου οι φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται ιστορίες και αναμνήσεις από τον αποδημήσαντα.

Από το 2015, το κοινωνικό δίκτυο δίνει στους χρήστες την επιλογή να ορίσουν έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τον λογαριασμό τους σε περίπτωση

που πεθάνουν. Τώρα, μπορούν επίσης να θέσουν όρια για το ποιος θα έχει πρόσβαση στην καρτέλα Tributes και ποιος θα μπορεί να τα δει. Οι διαχειριστές αυτών των "νεκρών" λογαριασμών θα μπορούν να αλλάζουν εικόνα προφίλ και φωτογραφίες, αλλά και να απαντούν σε αιτήματα φιλίας. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορούν να απαντούν σε μηνύματα, να αφαιρέσουν φίλους ή να στείλουν εκείνοι αιτήματα φιλίας εκ μέρους του θανόντα.

Ακόμη, η Facebook ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να βελτιώσει τα συστήματα της έτσι ώστε να μην εμφανίζονται αυτά τα προφίλ σε ακατάλληλα μέρη, όπως για παράδειγμα σε υπενθυμίσεις γενεθλίων ή σε προσκλήσεις για events.

[Facebook]

Facebook: Νέες επιλογές για τα προφίλ των πεθαμένων χρηστών

Keywords
Τυχαία Θέματα