Υπεγράφη η απόφαση για την προμήθεια μηχανήματος Reach Stacker στο λιμάνι του Βόλου

Υπεγράφη, στις αρχές Αυγούστου, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ), Σωκράτη Αναγνώστου, και από το δ/ντα σύμβουλο της εταιρείας «ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ», Αντώνη Μαζωνάκη, σύμβαση για την προμήθεια μηχανήματος διακίνησης και μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων τύπου REACH STACKER.

Το κόστος προμήθειας ανέρχεται σε 477.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.), ενώ το μηχάνημα αναμένεται να παραδοθεί στον Οργανισμό στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, η προμήθεια μαζί με την επικείμενη προμήθεια ενός αυτοκινούμενου γερανού λιμένος, αφενός κινείται

προς την κατεύθυνση ανανέωσης του σε μεγάλο βαθμό γηρασμένου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού της Ο.Λ.Β. ΑΕ, αφετέρου θα βελτιώσουν κατά πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους χρήστες του λιμένα, δίνοντας νέες προοπτικές στην Ο.Λ.Β. ΑΕ.

Η υπογραφή της σύμβασης είναι ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια ανανέωσης του Η/Μ εξοπλισμού, η οποία ξεκίνησε πριν από δύο έτη με την υποβολή αιτήματος χρηματοδότησης από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020.

Η δαπάνη της ανωτέρω προμήθειας καλύπτεται σε ποσοστό 35% από την Περιφέρεια και σε ποσοστό 65% από ιδίους πόρους της Ο.Λ.Β. ΑΕ.

The post Υπεγράφη η απόφαση για την προμήθεια μηχανήματος Reach Stacker στο λιμάνι του Βόλου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα