Ξεκινούν οι εργασίες για το δεύτερο μεγαλύτερο hub διαλογής δεμάτων της Royal Mail στο Midlands

Εκκινούν οι κατασκευαστικές εργασίες για το δεύτερο μεγαλύτερο hub διαλογής δεμάτων του βρετανικό ταχυδρομείο (Royal Mail), στο Daventry International Rail Freight Interchange (DIRFT), στο Northamptonshire, ένας νομός στο Midlands της Κεντρικής Αγγλίας.

Μέσω αυτή της επένδυσης, στόχος της εταιρείας είναι να επιταχύνει τη μετατροπή της σε μια διεθνή επιχείρηση με υψηλά standards στο κομμάτι της διαχείρισης και παράδοσης δεμάτων, εκτός του τμήματος της παράδοσης επιστολικού ταχυδρομείου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βάσει χρονοδιαγράμματος,

το άνοιγμα του hub προγραμματίζεται για το 2023, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο state-of-the-art αυτοματοποιημένο σύστημα διαλογής δεμάτων.

Το νέο hub θα έχει το μέγεθος 840.000 τετραγωνικών ποδιών (αντιστοιχεί σε σχεδόν 10 γήπεδα ποδοσφαίρου), με ικανότητα επεξεργασίας πάνω από 1 εκατομμύριο αντικείμενα αλληλογραφίας την ημέρα, καθιστώντας το το μεγαλύτερο κόμβο δεμάτων της Royal Mail στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Να σημειωθεί ότι ο νέος κόμβος δεμάτων της Royal Mail κατασκευάζεται από της Prologis UK, με την κατασκευή του πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος διαλογής δεμάτων (APSS) να έχει αναλάβει η Beumer Group.

Βάσω Βεγιάζη

The post Ξεκινούν οι εργασίες για το δεύτερο μεγαλύτερο hub διαλογής δεμάτων της Royal Mail στο Midlands appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα