Ξεκίνησε η διανομή καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ για τα εργατικά συνδικάτα/σωματεία

Άρχισε η διανομή καρτών απεριορίστων διαδρομών, μηνός Ιουνίου 2018, στα εργατικά συνδικάτα/σωματεία του Ιδιωτικού Τομέα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται μηνιαία κουπόνια απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20% για τα μέλη τους, από τα γραφεία του ΟΑΣΘ (Διεύθυνση Διασφάλισης Εσόδων, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90, 1ος όροφος).

Όπως υπενθυμίζει ο Οργανισμός, δεν πραγματοποιείται πλέον η διανομή των ανωτέρω μηνιαίων καρτών απεριορίστων

διαδρομών μέσω του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι των εργατικών συνδικάτων/σωματείων, προκειμένου να προμηθευτούν τις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών των μελών τους θα πρέπει να προσκομίσουν:

-Το καταστατικό λειτουργίας του σωματείου (εφόσον δεν το έχουν ήδη καταθέσει).

-Μηνιαίως, ονομαστική κατάσταση των ενδιαφερομένων μελών αγοράς κουπονιών στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφονται ο Αριθμό Μητρώου μέλους στο σωματείο καθώς και ο Α.Μ. στελέχους του Ο.Α.Σ.Θ.

-Το ακριβές αντίτιμο των αιτουμένων καρτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι διοικήσεις των Σωματείων μπορούν να απευθύνονται στα 2310-981142, 2310-981144 και 2310-0981244, καθώς και στην ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] ή/και [email protected]

The post Ξεκίνησε η διανομή καρτών απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΘ για τα εργατικά συνδικάτα/σωματεία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα