Βαρύτερα και μεγαλύτερα πακέτα μπορούν να στέλνουν στο εξωτερικό οι πελάτες της Royal Mail

Η Royal Mail κυκλοφόρησε μια νέα υπηρεσία, την «International Tracked» που επιτρέπει στους πελάτες και καταναλωτές να στέλνουν βαρύτερα και μεγαλύτερα αντικείμενα στο εξωτερικό.

Με αυτόν τον τρόπο, η Royal Mail παρέχει μια ισοδύναμη επιλογή εξαγωγής σε όλα τα είδη που διακινούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πελάτες της Royal Mail μπορούν πλέον να στέλνουν δέματα βάρους έως 30 κιλών και οι μη κάτοχοι λογαριασμού της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων

των «απλών» καταναλωτών, μπορούν να στείλουν δέματα βάρους έως 20 κιλών.

Όλοι οι πελάτες μπορούν πλέον να στέλνουν μεγαλύτερα δέματα έως διαστάσεων 61cm x 46cm x 46cm.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους Βρετανούς να στέλνουν μεγαλύτερα και βαρύτερα δέματα σε οικογένεια και φίλους στο εξωτερικό.

Τα δημοφιλή είδη για αποστολή περιλαμβάνουν πακέτα περιποίησης, μια επιλογή βιβλίων και μεγαλύτερα είδη ένδυσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για γονείς με παιδιά που ζουν ή σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Η Royal Mail προσφέρει επίσης το IOSS για την υποστήριξη εύκολων αποστολών στην ΕΕ και παράδοσης με δασμούς που καταβάλλονται σε οκτώ προορισμούς, για να κάνει τη διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη για τους παραλήπτες.

Αυτή η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών, όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Ιαπωνία και Ιρλανδία.

Πριν από αυτό, οι πελάτες μπορούσαν να στείλουν μόνο έως 2 κιλά παγκοσμίως, έως 5 κιλά σε επιλεγμένους προορισμούς και έως και 90 εκατοστά το μέγιστο και για τις τρεις διαστάσεις μαζί.

Το άρθρο Βαρύτερα και μεγαλύτερα πακέτα μπορούν να στέλνουν στο εξωτερικό οι πελάτες της Royal Mail εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
varytera-kai-megalytera-paketa-boroun-na-stelnoun-sto-exoteriko-oi-pelates-tis-royal-mail.htm
Τυχαία Θέματα
Βαρύτερα, Royal Mail,varytera, Royal Mail