Το ενημερωτικό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της Strix για την απόκτηση των μετοχών της Attica Group

Εγκρίθηκε το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Strix Holdings προς τους μετόχους της Attica Group για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους, έναντι 2,64 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό, ο Προτείνων (Strix Holdings) δεν προτίθεται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον, ήτοι για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους από την υποβολή της Δημόσιας Πρότασης, στη διαγραφή των μετοχών της Attica Group από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επίσης, ο Προτείνων δε θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Νόμου και την απόφαση 1/644/22.04.2013 του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Κ.

Η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης θα διαρκέσει συνολικά τέσσερις εβδομάδες, με έναρξη στις 31 Ιουλίου 2023 και λήξη στις 28 Αυγούστου.

Η Strix Holdings, η οποία ελέγχεται, μέσω αλυσίδας εταιρειών από την Blantyre Capital που ελέγχεται με τη σειρά της από τον κ. Mubashir Mukadam, υπερέβη το όριο του 1/3 των δικαιωμάτων ψήφου της Attica και κατέστη υπόχρεη, όπως απευθύνει υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση για το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που δεν κατείχε, ήτοι κατ’ ανώτατο αριθμό 18.932.731 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 8,773% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του ενημερωτικού, το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Attica Group ανέρχεται σε €64.741.752,9 και διαιρείται σε 215.805.843 κοινές, ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,30 εκάστη.

Το άρθρο Το ενημερωτικό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της Strix για την απόκτηση των μετοχών της Attica Group εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα