Το Regate Effective – SFA επέλεξε η Nico Lazaridi

H Regate εγκατέστησε την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective Sales Force Automation στην εταιρεία Nico Lazaridi.

Σύμφωνα με τα όσα επισημαίνονται σε σχετικό δελτίο τύπου, «η Nico Lazaridi αποτελεί μια από τις ευρέως αναγνωρισμένες και πρωτοπόρες οινοποιητικές εταιρίες. Διανύει την 4η παραγωγική της δεκαετία και διακινεί περισσότερες από 1.500.000 φιάλες ετησίως, εξάγοντας τα προϊόντα της σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα

παράγει τις οικογένειες κρασιών Perpetuus, Μαγικό Βουνό, Cavalieri Lazaridi, Château Nico Lazaridi, Χρυσός Λέων, Μαύρο Πρόβατο, Ντάμα & Ρήγας Κούπα, τον φυσικά γλυκό οίνο Μελισσουργό και τα ημιαφρώδη Solitaire.

Στο πλαίσιο μιας ευρύτερης αναπτυξιακής στρατηγικής και έχοντας σαν στόχο την ακόμα υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών της, η Nico Lazaridi αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της Regate, με στόχο το Marketing & Merchadising. Το συγκεκριμένο σύστημα προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της».

The post Το Regate Effective – SFA επέλεξε η Nico Lazaridi appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα