Το Costa Navarino «παρακολουθεί» τις εξελίξεις για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Η Πελοπόννησος αποκτά αυτό που της αξίζει: Ένα νέο, σύγχρονο αεροδρόμιο στην Καλαμάτα.

Από την Καλαμάτα, ξεκινά η προσπάθεια του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των 23 εναπομεινάντων κρατικών περιφερειακών αεροδρομίων.

Το αμέσως προσεχές διάστημα, το Υπερταμείο θα προκηρύξει διαγωνισμό για την πολυετή παραχώρηση του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον τουρισμό της ευρύτερης

περιοχής.

Την εξέλιξη των διαδικασιών για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας παρακολουθούν όλοι οι οικονομικοί και τουριστικοί φορείς της κεντρικής και νότιας Πελοποννήσου.

Ασφαλώς, και το Costa Navarino, το οποίο βρίσκεται στην Πύλο της Μεσσηνίας. Καθίσταται προφανές ότι, εάν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας προσελκύσει περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, αλλά και εταιρείες ιδιωτικών πτήσεων, με επιβάτες υψηλού εισοδηματικού προφίλ, τα οφέλη θα είναι σημαντικά για το εμβληματικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Η Καλαμάτα αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων», όπως διαχειριστών αεροδρομίων, κατασκευαστικών εταιρειών και fund, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Πελοποννήσου.

The post Το Costa Navarino «παρακολουθεί» τις εξελίξεις για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα