Την Παρασκευή 29/10 η ετήσια Γενική Συνέλευση και η εκλογή νέου ΔΣ του ΣΑΤΕ

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, με τηλεδιάσκεψη, η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΑΤΕ και θα ακολουθήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή του νέου 13μελούς ΔΣ του Συνδέσμου, του 5μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου και της 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία

θα γίνει για πρώτη φορά ηλεκτρονικά, συνθήκη που αναμένεται ότι θα διευκολύνει τη συμμετοχή των εργοληπτών στις αρχαιρεσίες του πιο αντιπροσωπευτικού Εργοληπτικού Συνδέσμου της Χώρας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκπρόσωποι των περίπου 650 κατασκευαστικών εταιρειών που είναι μέλη του ΣΑΤΕ.

Οι ψηφιακές κάλπες θα είναι δύο, μία για τις εταιρείες από 3η έως και 7η τάξη και μια δεύτερη για τις εταιρείες Α1 έως και 2η τάξη.

Κατά τη Γενική Συνέλευση που θα προηγηθεί, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Βλάχος θα κάνει τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ενώ θα αναφερθεί και στις εκτιμήσεις για το άμεσο μέλλον, ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γερακάκης θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα του Συνδέσμου και ο Ταμίας Εμμανουήλ Βράιλας τον οικονομικό απολογισμό των ετών 2019 και 2020 και τον προϋπολογισμό του 2021.

Σε ό,τι αφορά τις υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί για το Δ.Σ. – και τελούν προς έγκριση από την Εφορευτική Επιτροπή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης – είναι συνολικά 20 για τις τάξεις από 3η-7η (εκλέγονται 11) και 3 για Α1-2η (εκλέγονται 2).

The post Την Παρασκευή 29/10 η ετήσια Γενική Συνέλευση και η εκλογή νέου ΔΣ του ΣΑΤΕ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα