Την ACS πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για ζητήματα ασφάλειας και λειτουργίας

Την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε μια σειρά από κομβικούς τομείς για την ασφάλεια και τη λειτουργία της.

Συγκεκριμένα, ο φορέας πιστοποίησης επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες της ACS και προχώρησε στην πιστοποίησή της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 45001:2018 και ISO 39001:2012.

Το πρώτο

αφορά στο σύστημα διαχείρισης της ACS για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία και το δεύτερο στο σύστημα διαχείρισης της οδικής ασφάλειας. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων αφορά στην Παροχή Υπηρεσιών Ταχυμεταφοράς και Ταχυδρομείου καθώς και Μεταφοράς Εγγράφων Υψηλής Ασφάλειας. Η εξαιρετικά απαιτητική επιθεώρηση διεκπεραιώθηκε από πολυμελή ομάδα έμπειρων επιθεωρητών του Φορέα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο εταιρειών, η ΑCS ανέθεσε στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) την πραγματοποίηση επιθεωρήσεων με στόχο την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001:2013 που αφορά στη διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών και οι σχετικές διαδικασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους.

Σημειώνεται πως, η ACS λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1981 και διακινεί πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές το χρόνο. Επιπλέον, διαθέτει ένα αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 750 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.700 εξειδικευμένους εργαζομένους.

Το άρθρο Την ACS πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για ζητήματα ασφάλειας και λειτουργίας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-acs-tachydromikes-ypiresies-pistopoiise-i-tv-hellas-tv-nord.htm
Τυχαία Θέματα