Θυγατρική στη Σιγκαπούρη από την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Νέα θυγατρική στη Σιγκαπούρη, με την επωνυμία «CMA Singapore», ίδρυσε η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Στρατηγικά τοποθετημένη στο μεγαλύτερο θαλάσσιο λιμάνι της ΝΑ. Ασίας, οι νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης προσφέρουν στους πελάτες πρόσθετες ευκαιρίες αποθήκευσης και πρόσβαση σε έναν από τους κορυφαίους κόμβους μεταφορών στην Ασία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «Ο όμιλος CMA αποτελεί

έναν από τους μεγαλύτερους στο κομμάτι του αυτοματισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο όμιλος αποτελείται από την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. στην Ελλάδα και την θυγατρική D. ARGOUDELIS & CO LTD, με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου. Η μητρική εταιρεία ιδρύθηκε το 1987.

Αυτό αποτελεί ενσάρκωση της προσπάθειάς μας για διαρκώς βελτιωμένο επαγγελματισμό και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Η αποθήκη είναι εξοπλισμένη με επαρκές απόθεμα, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες άμεσες λύσεις στους πελάτες μας».

Σε δηλώσεις τους, οι Ιωάννης και Νικόλαος Αργουδέλης, διευθύνοντες σύμβουλοι της CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A., ανέφεραν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το άνοιγμα της νέας θυγατρικής μας και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την πλήρη υποστήριξη των αναγκών των πελατών μας».

Το άρθρο Θυγατρική στη Σιγκαπούρη από την CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα