Τεχνικός σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμένα Ζακύνθου

Έληγε χθες η προθεσμία του ΤΑΙΠΕΔ στον διαγωνισμό «για την πρόσληψη τεχνικού συμβούλου εκπόνησης στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και συνοδών μελετών» του λιμένα Ζακύνθου.

Ο τεχνικός σύμβουλος καλείται να συμβάλλει στα ακόλουθα:

Εκπόνηση ΣΜΠΕ (συμπεριλαμβανομένης Έκθεσης Χωροταξικής Τεκμηρίωσης) και εφαρμογή των απαιτήσεων της παρ. 9 του άρθρου 19ου του ν. 2932/2001 επί της περιγραφής και των σχεδίων του Masterplan.Μελέτη κυματικής διαταραχής.Επικαιροποίηση κυκλοφοριακής μελέτης.Υποστήριξη της αδειοδοτικής διαδικασίας.Έκθεση
τεκμηρίωσης αναγκαιότητας τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο όριο με τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα σε εφαρμογή του άρθρου 19ου παρ. 9 περ. στ’ του ν. 2932/2001 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει (εφόσον απαιτηθεί).Επικαιροποίηση Ακτομηχανικής Μελέτης (εφόσον απαιτηθεί).

Στο πλαίσιο της παροχής των ανωτέρω υπηρεσιών, ο σύμβουλος, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ και το Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου, θα υποβάλλει προτάσεις για τυχόν επουσιώδεις αλλαγές στο Masterplan, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του λιμένα Ζακύνθου και της μεγιστοποίησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του.

Το άρθρο Τεχνικός σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμένα Ζακύνθου εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
technikos-symvoulos-sto-taiped-gia-ti-meleti-perivallontikon-epiptoseon-tou-limena-zakynthou.htm
Τυχαία Θέματα
Τεχνικός, ΤΑΙΠΕΔ, Ζακύνθου,technikos, taiped, zakynthou