Συνεργασία του Ομίλου Karassulis με τον ιταλικό Όμιλο RIBONI για τη διανομή φαρμάκων σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Όμιλος Karassulis ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον ιταλικό Όμιλο RIBONI για τη διανομή φαρμάκων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η στρατηγικής σημασία συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες και υπηρεσίες για τις δύο εταιρείες, με σκοπό την κάλυψη αναγκών στον φαρμακευτικό κλάδο. 

Το πρώτο δρομολόγιο με τη μεταφορά φαρμάκων από την Ιταλία και με προορισμό την Κύπρο

πραγματοποιήθηκε σε περιβάλλον διπλής θερμοκρασίας και κάτω από συνεχή παρακολούθηση για την τήρηση του πρωτοκόλλου μεταφοράς PHARMA – GDP.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εκτελέστηκε σε καθεστώς συνδυασμένης μεταφοράς ROAD / RORO.

«Η επιτυχημένη παρουσία, επί 33 χρόνια, στη γραμμή Ιταλία – Ελλάδα της εταιρείας KARASSULIS ήταν μία σίγουρη επιλογή για την ιταλική εταιρεία RIBONI RBN SRL, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα hub στην Ελλάδα για την προώθηση φορτίων στην Ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Καρασσούλης, υπογραμμίζοντας ότι με τη νέα συνεργασία, ο Όμιλος Karassulis προσθέτει στις υπηρεσίες του τη μεταφορά εμπορευμάτων σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Σημειώνεται ότι και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέλη του ευρωπαϊκού συνεταιρισμού ASTRE με έδρα την Γαλλία.

Στιγμιότυπο με στελέχη των δυο εταιρειών

The post Συνεργασία του Ομίλου Karassulis με τον ιταλικό Όμιλο RIBONI για τη διανομή φαρμάκων σε Ελλάδα και Κύπρο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα