Συνέδριο, στις 14/12, για την επόμενη μέρα του ελληνικού Cluster κρουαζιέρας

Συνέδριο, με βασική θεματική «Ελληνικό CLUSTER κρουαζιέρας: Η επόμενη μέρα», διοργανώνεται στις 14 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.) και στόχο έχει την συζήτηση των οφελών που θα προκύψουν από την ένταξη στο Cluster όλων των λιμένων που φιλοξενούν ή θέλουν να φιλοξενήσουν κρουαζιερόπλοια, προκειμένου να αναπτυχθεί ο τομέας της κρουαζιέρας, να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες των λιμένων και να προωθηθεί η καινοτομία.

Αξίζει

να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί ειδική έρευνα του TheSeaNation για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα.

Ακόμα, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν:

-H αναβάθμιση των υπηρεσιών που προφέρονται από τους λιμένες στο χώρο της κρουαζιέρας μέσω προτάσεων με συμβουλευτικό χαρακτήρα.

– Η δημιουργία Συνεργειώνν μεταξύ των Λιμανιών: προτάσεις λύσεων σε όλα τα λιμάνια για κοινά προβλήματα λιμένων όπως αυτό της αυξανόμενης κίνησης και του σωστού καταμερισμού αφίξεων ημερολογιακά με σκοπό την αποσυμφόρηση τους.

-Η ενίσχυση του ανταγωνισμού με τη βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της κρουαζιέρας.

-Μελέτη των υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων, προτάσεις για βελτίωση και επέκταση.

-Προτάσεις για αναβάθμιση των υπηρεσιών (Best Practise Sharing).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

The post Συνέδριο, στις 14/12, για την επόμενη μέρα του ελληνικού Cluster κρουαζιέρας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα