Στο Πεκίνο μεταβαίνει ο Χρ. Σταϊκούρας, στην “ατζέντα” Yutong και Διμερής Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας – Κίνας

Στο Πεκίνο θα μεταβεί ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, για να συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αύριο, 2 Νοεμβρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Yutong International Holding, η οποία έχει αναλάβει την προμήθεια των 250 ηλεκτρικών λεωφορείων για τους στόλους των συγκοινωνιακών φορέων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχα,

στις 3 Νοεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα υπογράψει τη Διμερή Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας – Κίνας, η οποία είναι συνεπής με την Οριζόντια Αεροπορική Συμφωνία ΕΕ – Κίνας και αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου των αεροπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Στις 4 Νοεμβρίου, ο κ. Σταϊκούρας θα μεταβεί στη Σαγκάη, όπου θα παραστεί στην επίσημη τελετή υποδοχής από τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Li Qiang, ενόψει της 6ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης: «China International Import Expo».

Στις 5 Νοεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια της Έκθεσης.

Το άρθρο Στο Πεκίνο μεταβαίνει ο Χρ. Σταϊκούρας, στην “ατζέντα” Yutong και Διμερής Αεροπορική Συμφωνία Ελλάδας – Κίνας εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-pekino-metavainei-o-chr-staikouras-stin-atzenta-yutong-kai-dimeris-aeroporiki-symfonia-elladas--kinas.htm
Τυχαία Θέματα