Στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey, ηγέτη στη βιομηχανία διαλογής και θραύσης, εντάσσεται ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Τα κεντρικά γραφεία και οι εγκαταστάσεις παραγωγής της McCloskey International βρίσκονται στο Οντάριο του Καναδά με ένα προηγμένο εργοστάσιο παραγωγής 410.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ στο Co. Tyrone της Ιρλανδίας βρίσκονται οι δευτερεύουσες εγκαταστάσεις της McCloskey και στεγάζουν το κορυφαίο παγκοσμίως γραφείο θραυστήρων και κοσκίνων.

Από το 1985, η McCloskey

International έχει εδραιώσει την παγκόσμια φήμη της για προϊόντα υψηλής απόδοσης που έχουν εισαγάγει πολλές από τις σημερινές βασικές καινοτομίες στον τομέα της κινητής διαλογής και θραύσης.

Από το 2019, η McCloskey αποτελεί μέρος της Metso Outotec. Η Metso Outotec είναι πρωτοπόρος σε βιώσιμες τεχνολογίες, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για τις βιομηχανίες αδρανών υλικών, επεξεργασίας ορυκτών και διύλισης μετάλλων παγκοσμίως.

Βελτιώνοντας την ενεργειακή και υδάτινη απόδοση των πελατών μας, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και μειώνοντας τους περιβαλλοντικούς κινδύνους με την τεχνογνωσία μας σε προϊόντα και διαδικασίες, είμαστε ο συνεργάτης για θετικές αλλαγές. Η Metso Outotec δεσμεύεται να περιορίσει την υπερθέρμανση του πλανήτη στον 1,5°C με στόχους που βασίζονται στην επιστήμη.

Η συνεργασία ενισχύεται επίσης από τη στάση της McCloskey International στη βιωσιμότητα, η οποία ευθυγραμμίζεται με την προσέγγιση του ομίλου Εταιρειών Σαρακάκη.

Και οι δύο εργάζονται συνεχώς για να διασφαλίσουν ότι τα προγράμματα και ο εξοπλισμός τους επιδεικνύουν υπευθυνότητα απέναντι στους φυσικούς πόρους της γης, διασφαλίζοντας τη διατήρηση του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές.

Το άρθρο Στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey ο όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
sto-pagkosmio-diktyo-antiprosopon-tis-mccloskey-o-omilos-epicheiriseon-sarakaki.htm
Τυχαία Θέματα
McCloskey, Επιχειρήσεων Σαρακάκη,McCloskey, epicheiriseon sarakaki