Στις 23 Ιουλίου η κατάθεση προσφορών για τις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του Μετρό

Στις 23 Ιουλίου λήγει η ημερομηνία κατάθεσης προσφορών για τις πρόδρομες εργασίες του πρώτου τμήματος της γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας.

Η Αττικό Μετρό προκήρυξε τον σχετικό διαγωνισμό, ύψους 39 εκατ. ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε στους 30 μήνες.

Το αντικείμενο για τις πρόδρομες εργασίες αφορά τις αρχαιολογικές εργασίες και τις μετακινήσεις των δικτύων κοινής ωφελείας και αναμένεται, σε μεγάλο βαθμό, να συμπέσει με τις κατασκευαστικές εργασίες του κυρίως έργου.

Η διαγωνιστική διαδικασία του κυρίως έργου, ύψους 1,45 δις. ευρώ, βρίσκεται σε εξέλιξη, με 3 σχήματα να συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Οι 3 κοινοπραξίες είναι οι εξής: ΤΕΡΝΑ – Vinci -Siemens, J&P Άβαξ – Ghella – Alstom Transport και Άκτωρ – Ansaldo – Hitachi Rail Italy.

Το πρώτο τμήμα της γραμμής 4, το τμήμα «Άλσος Βεΐκου – Γουδή», έχει μήκος περί τα 13χλμ και 15 νέους υπόγειους σταθμούς, τους εξής: Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι, Ελικώνος, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Ακαδημία, Κολωνάκι, Ευαγγελισμός, Καισαριανή, Νήαρ Ήστ, Ζωγράφου, Ιλίσια, Γουδή.

The post Στις 23 Ιουλίου η κατάθεση προσφορών για τις πρόδρομες εργασίες της γραμμής 4 του Μετρό appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα