Στην αξιολόγηση του βασικού τιμολογίου των ΕΛΤΑ σε επιστολικό ταχυδρομείο και δέματα προχωρά η ΕΕΤΤ

Στην επιλογή αναδόχου για την αξιολόγηση αναπροσαρμογής του βασικού τιμολογίου των ΕΛΤΑ σε επιστολικό ταχυδρομείο και δέματα προχωρά η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Σύμφωνα με το Ν. 4053/2012, η ΕΕΤΤ «αξιολογεί και εγκρίνει με απόφασή της τα τιμολόγια του φορέα παροχής καθολικής υπηρεσίας. …». Η τιμολόγηση της Καθολικής Υπηρεσίας διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 4053/2012.

Όπως αναφέρει σχετική

ανακοίνωση, η ΕΕΤΤ προτίθεται να αναθέσει σε ανεξάρτητο φορέα, το έργο της αξιολόγησης αναπροσαρμογής βασικού τιμολογίου των ΕΛΤΑ των υπηρεσιών επιστολικού ταχυδρομείου και δεμάτων, για το έτος 2019, σύμφωνα με τα κριτήρια που περιγράφονται στο νόμο:

Να είναι προσιτά.Να αντικατοπτρίζουν το κόστος κατά το δυνατόν.Να δίνουν κίνητρα για την αποτελεσματική παροχή της καθολικής υπηρεσίας.Να τηρούν τις αρχές της διαφάνειας και της αποφυγής διακρίσεων, να είναι ενιαία για όλη την Επικράτεια αλλά και τις διασυνοριακές υπηρεσίες, όταν παρέχονται με χρέωση ανά μονάδα ταχυδρομικού αντικειμένου. Οι αρχές αυτές πρέπει να τηρούνται και στις περιπτώσεις που εφαρμόζονται ειδικά τιμολόγια για ορισμένες υπηρεσίες, όπως είναι οι υπηρεσίες που παρέχονται σε επιχειρήσεις, σε αποστολείς μεγάλων ποσοτήτων αλληλογραφίας ή σε φορείς που χρησιμοποιούν μέρος της παρεχόμενης ταχυδρομικής υπηρεσίας.

Στόχος της Επιτροπής είναι να συνάψει σύμβαση για το εν λόγω έργο, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, με μέγιστη διάρκεια έργου 2 μήνες, και προϋπολογισμό έως 20.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε στη διεύθυνση της ΕΕΤΤ (Διεύθυνση Ταχυδρομείων, Λεωφ. Κηφισίας 60, Μαρούσι, ΤΚ 11525), είτε στο [email protected], έως την Παρασκευή 20/06/2019.

The post Στην αξιολόγηση του βασικού τιμολογίου των ΕΛΤΑ σε επιστολικό ταχυδρομείο και δέματα προχωρά η ΕΕΤΤ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα