Στη μίσθωση αποθήκης 7.000 τ.μ. προχωρά η BOX NOW

Η μεγέθυνση της BOX NOW οδηγεί στη μίσθωση μίας μεγάλης αποθήκης 7.000 τ.μ., η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στον άξονα της εθνικής οδού και κοντά στη Μεταμόρφωση, όπου είναι οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Του Φώτη Φωτεινού 

Σήμερα, η κεντρική αποθήκη της εταιρείας στεγάζεται σε 1.700 τ.μ., με την εταιρεία να διαθέτει επτά συνολικά αποθήκες σε Θεσσαλονίκη,

Πάτρα, Ιωάννινα, Τρίπολη, Λάρισα και Καβάλα και σύντομα θα λειτουργήσουν άλλες δυο στην Κρήτη, η οποία αποτελεί τον νέο «σταθμό» επέκτασης.

«Η εταιρεία κάθε δεύτερο μήνα διπλασιάζει τον τζίρο της. Από τις 600.000 παραδόσεις, πάμε σε περισσότερες από 2,5 εκατ. στο τέλος του έτους», ανέφερε, πριν από λίγες ημέρες, ο CCO της εταιρείας, κ. Δημήτρης Ανδριώτης.

Όπως αναφέρθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση, η Box Now ελέγχει ένα δίκτυο 1.400 lockers και έως το τέλος του 2023, ο αριθμός αυτός θα ανέλθει στα 2.000 – 2.500, με περισσότερες από 70.000 θυρίδες.

Στόχος της εταιρείας είναι να αγγίξει το 90% της ελληνικής επικράτειας μέσα στο 2023, διευρύνοντας την παρουσία της σε νέες περιοχές.

Μάλιστα, τη Μεγάλη Εβδομάδα, η εταιρεία εισέρχεται στην Κρήτη με lockers και στους τέσσερις νομούς, με τη λειτουργία δύο αποθηκών.

Η παρουσία των lockers της ΒΟΧ ΝΟW θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα νησιά, με προτεραιότητα στα μεγάλα, ενώ το Ιόνιο και οι Κυκλάδες προγραμματίζονται για το 2024.

Τα BOX NOW lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία των πόλεων, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο «Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής» και στο δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί

Τα οικονομικά αποτελέσματα

Η BOX NOW συστάθηκε το 2021, με μέτοχο την Emma Capital Group. Η χρήση του 2021 ήταν η 1η εταιρική χρήση για την εταιρεία, με μηδενικές πωλήσεις, εξαιτίας του πρώτου χρόνου της επένδυσης.

Τα έξοδα διοίκησης ανήλθαν στα 1,56 εκατ. και οι ζημίες στα 1,68 εκατ. Ο συνολικός δανεισμός, την 31η Δεκεμβρίου 2021, ανήλθε σε 6,04 εκατ., με την εταιρεία να συνάπτει δύο πενταετή ομολογιακά δάνεια 4 εκατ. και 10 εκατ. (ο ομολογιούχος δανειστής είναι η EMMA ALPHA HOLDING LTD).

Η αρχική επένδυση άγγιξε τα 10 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται ότι, μέσα στην επόμενη τριετία, θα επενδυθούν άλλα τουλάχιστον 7 εκατ. ευρώ.

Το άρθρο Στη μίσθωση αποθήκης 7.000 τ.μ. προχωρά η BOX NOW εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα