Στη Sarmed η διαχείριση και λειτουργία του Distribution Center της Coca-Cola 3Ε για τις διανομές στην Αττική

Τη διαχείριση και λειτουργία του distribution center της Coca‑Cola Τρία Έψιλον, για τις διανομές στην Αττική, ανέλαβε η Sarmed.

Το έργο αφορά στην παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία παραγγελιών, τη φορτοεκφόρτωση οχημάτων διανομής, τον έλεγχο των αποθεμάτων και τη διαχείριση επιστροφών και ειδών εγγυοδοσίας.

Σύμφωνα με την Sarmed, «η εμπιστοσύνη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και η επιβράβευση με την επέκταση της συνεργασίας μας για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε ήδη στα έργα αποθήκευσης πρώτων υλών και

διανομής ψυχόμενων προϊόντων (χυμοί Frulite), μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά και μας επιφορτίζει με αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τη συνέχιση της αποτελεσματικής κι επιτυχημένης συνεργασίας μας».

Να σημειωθεί ότι, η Coca‑Cola Τρία Έψιλον αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών και μέλος του ομίλου Coca-Cola HBC, που δραστηριοποιείται σε 28 χώρες.

The post Στη Sarmed η διαχείριση και λειτουργία του Distribution Center της Coca-Cola 3Ε για τις διανομές στην Αττική appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα