Στη Fraport θα παραμένει, μέχρι το 2024, ο Stefan Schulte

Στη θέση του προέδρου του εκτελεστικού συμβουλίου της Fraport AG θα παραμείνει, έως τις 31 Αυγούστου του 2024, ο Stefan Schulte.

Το εποπτικό συμβούλιο της Fraport AG, την περασμένη εβδομάδα, ενέκρινε την πρόωρη παράταση του συμβολαίου του κ. Schulte και έτσι αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 η σχέση του με την εταιρεία θα παραταθεί για ακόμη 5 έτη.

Με την απόφαση αυτή, το εποπτικό συμβούλιο της Fraport, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση,

αναγνωρίζει την επιτυχή ανάπτυξη της εταιρείας σε Γερμανία και εξωτερικό, ενώ παράλληλα επιδιώκει την διασφάλιση της θέσης της εταιρείας στο μέλλον ως έναν ισχυρό και επιτυχημένο παίκτη της παγκόσμιας αγοράς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου της Fraport AG, Karlheinz Weimar, «Ο Dr. Schulte συνέβαλε επιτυχώς στην περαιτέρω ανάπτυξη της Fraport, τόσο στη Φρανκφούρτη όσο και παγκοσμίως.

Ο Dr. Schulte αναγνωρίζεται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ως ειδικός στον τομέα των αερομεταφορών.

Ως εκ τούτου, είμαστε ικανοποιημένοι που η Fraport θα συνεχίσει να επωφελείται της μακρόχρονης εμπειρίας του CEO της τα επόμενα χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Schulte βρίσκεται στην Fraport AG ως CFO από το 2003. Τον Απρίλιο του 2007, αναλαμβάνει αναπληρωτής πρόεδρος του εκτελεστικού συμβουλίου, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2009 κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Βάσω Βεγιάζη

The post Στη Fraport θα παραμένει, μέχρι το 2024, ο Stefan Schulte appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα