Στάση εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αερολιμενικών στις 7 και 8 Οκτωβρίου

Πανελλαδική στάση εργασίας για την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, από 11.30 έως 15.30, προκήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αερολιμενικών της ΥΠΑ.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση, ο «ΠΣΑΥΠΑ έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει, με σειρά έγγραφων ενημερώσεων και εμπεριστατωμένων αναλύσεων προς το Υπουργείο, την αναγκαιότητα όχι μόνο της ύπαρξης της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία

ρητά θεσπίζεται στο ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και της επαρκούς στελέχωσης αυτής, προκειμένου να επιτελεί πραγματικά και επί της ουσίας το εποπτικό και κανονιστικό της έργο.

Η σημερινή εικόνα του νομοσχεδίου γεννά πολύ μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια των αερομεταφορών, των επιβατών και των αεροδρομίων με απρόβλεπτες συνέπειες για την οικονομία και τον τουρισμό της χώρας, αλλά και με τεράστιες ευθύνες, αν ήθελε συμβεί το απευκταίο.

Υποχρέωσή μας είναι η προστασία των εργασιακών συμφερόντων των μελών μας, πολύ περισσότερο όταν αυτή συμβαδίζει απόλυτα με το γενικότερο δημόσιο συμφέρον, όπως αυτό προκύπτει από τα ανωτέρω».

The post Στάση εργασίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Αερολιμενικών στις 7 και 8 Οκτωβρίου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα