Στάση εργασίας, 11.00-13.00, από τους μηχανοδηγούς στις 13 Μαΐου. Διαμαρτύρονται για το ημιτελές σιδηροδρομικό δίκτυο

Σε 2ώρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, προχωρούν οι μηχανοδηγοί, την Κυριακή 13 Μαΐου, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο, καταγγέλλοντας – παράλληλα – ότι παραμένει ημιτελές το εγχώριο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Όπως τονίζει η ΠΕΠΕ, “καλούνται όλοι να δώσουν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του σταθμού του Αδένδρου την Κυριακή 13 Μαΐου, στις 11.30 το πρωί, καθώς συμπληρώνεται

ένας χρόνος από το τραγικό δυστύχημα και για τον λόγο αυτό πραγματοποιεί 2ωρη στάση εργασίας (11.00-13.00) στις αμαξοστοιχίες που εκκινούν από την Θεσσαλονίκη, ενώ συρμός Desiro θα αναχωρήσει από τον επιβατικό σταθμό στις 10.30 το πρωί για να μεταφέρει όσους επιθυμούν να παραστούν, στον χώρο τέλεσης της επιμνημόσυνης δέησης».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι “ο αγώνας τους για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου, για την πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων ασφαλείας (Τηλεδιοίκηση, Φωτοσήματα, ECTS, GSMR) συνεχίζεται”, ενώ καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών να επισπεύσει τις ενέργειες για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του ελληνικού σιδηροδρόμου.

The post Στάση εργασίας, 11.00-13.00, από τους μηχανοδηγούς στις 13 Μαΐου. Διαμαρτύρονται για το ημιτελές σιδηροδρομικό δίκτυο appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα