Σε ισχύ προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά σε Κοζάνη και Φλώρινα

Σε προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων, σε Κοζάνη και Φλώρινα, προχώρησε η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση.

Αναλυτικότερα, ισχύουν τα εξής:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού

τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό καθώς και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή (από Α/Κ Δυτ. Σιάτιστας έως Α/Κ Αλιάκμονα) διεξάγεται κανονικά .

Β. Από την 21.00΄ ώρα της Tρίτης (01-02-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 50ο χλμ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και σε όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων.

Β. Από την 20.45΄ ώρα της Tρίτης (01-02-2022) ισχύει προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 12 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:

στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, από το 1ο χλμ. έως το 52ο χλμστην Ν.Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ.στην Π.Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 22ο χλμ. έως το 30ο χλμ.στην Π.Ε.Ο. Φλώρινας – Έδεσσας (μέσω Κέλλης), από το 21ο χλμ. έως το 35ο χλμ.

The post Σε ισχύ προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά σε Κοζάνη και Φλώρινα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα