Σε ετοιμότητα ο ΟΣΕΘ για την ενσωμάτωση των νέων γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ

Με ευρεία τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε, την περασμένη εβδομάδα, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) με σειρά θεμάτων για την παροχή έργου της συγκοινωνίας στην πόλη.

Πέρα από τη γενικότερη απαγόρευση μετακινήσεων, τις οδηγίες και την ανάγκη για τήρηση συγκεκριμένου αριθμού επιβατών και αποστάσεων μεταξύ τους στα ΜΜΜ,

ο ΟΣΕΘ προχωρά και προετοιμάζεται με γρήγορα βήματα, ώστε στο προσεχές διάστημα -ακόμη και πριν χαλαρώσουν τα μέτρα εναντίον της διασποράς του κορωνοϊού- να εγκατασταθεί, να βελτιωθεί και να παρέχεται με τον καλύτερο τρόπο η συγκοινωνία των 25 γραμμών που παραχωρήθηκαν με σύμβαση πρόσφατα στα ΚΤΕΛ από τον ΟΑΣΘ, για 2 χρόνια, με 120 νέα οχήματα και περισσότερα από 2.000 καθημερινά δρομολόγια.

«Με νέα τηλε-σύσκεψη επιβεβαιώθηκε σήμερα η ετοιμότητα, η διάθεση συνεργασίας, η σταδιακή απαραίτητη έναρξη εγκατάστασης της τηλεματικής, ενώ συγκροτήθηκαν και εγκρίθηκαν οι διαδικασίες.

Πιστοποιήσεων του μεγάλου αυτού εγχειρήματος, ύψους περίπου 22 εκατ. ευρώ το χρόνο, σε συνεργασία με Ανεξάρτητη Ελεγκτική Εταιρεία ώστε, μόλις ενταχθούν και οι υπόλοιπες 14 γραμμές (Σίνδος, Ιωνία, Ωραιόκαστρο, Μάλγαρα, Κουφάλια, Καλλιθέα, Λαγκαδά, Μελισσοχώρι), να ανακουφιστούν περισσότεροι από 100.000 κάτοικοι και εργαζόμενοι των περιοχών αυτών, σε σύμπραξη με τον ΟΑΣΘ και τα εμπλεκόμενα ΚΤΕΛ -τους υπευθύνους των οποίων ευχαριστούμε- και με τη στήριξη των οικονομολόγων και συγκοινωνιολόγων μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕΘ, συγκοινωνιολόγος Γιάννης Τόσκας.

Συγκεκριμένα, την τρέχουσα εβδομάδα, θα ενσωματωθούν αρχικά οι γραμμές της ΔΕ Καλοχωρίου και εξωτερικών περιοχών του Ευόσμου και μέσα στην Μ. Εβδομάδα οι γραμμές της Σίνδου, των Μαλγάρων και των Κουφαλίων.

The post Σε ετοιμότητα ο ΟΣΕΘ για την ενσωμάτωση των νέων γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα