Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ)

Σε γενικές συνελεύσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού της εταιρείας (ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ), προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τυχόν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών του με στάσεις εργασίας και απεργίες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου, “η Σ.Ε.Π

ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο Maurizio Capotorto να γίνει άμεσα συνάντηση, όπως είχε συμφωνηθεί, η συνάντηση ήταν να γίνει την 3η εβδομάδα του Φεβρουαρίου για θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους αλλά και την εταιρεία.

Τα προβλήματα που αφορούν τους εργαζομένους, αλλά και την εταιρεία είναι πολλά και πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις.

Τα θέματα που είχαμε βάλει είναι:

Δικαστικές αγωγές των εργαζομένων κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕΠροσλήψεις σε όλες τις ειδικότητεςΆρση του πλαφόν βάση Σ.Σ.ΕΞεπάγωνα των κλιμακίων βάση Σ.Σ.ΕΜικροδομή – οργανόγραμμα της Συντήρησης Τροχαίου ΥλικούΚαθηκοντολόγιο προσοντολόγιο του Προσωπικού Κίνησης ΑμαξοστοιχιώνΣυνάφεια πτυχίων του Προσωπικού Κίνησης Αμαξοστοιχιών βάση Σ.Σ.ΕΗ ένταξη των Μηχανικών στους Διοικητικούς βάση Σ.Σ.ΕΤο πρόβλημα με τους επισκέπτεςΕκπαίδευση του προσωπικού σε όλο το τροχαίο υλικόΕκπαίδευση του προσωπικού κίνησης αμαξοστοιχιών που έχουν λήξει οι άδειές τουςΕκπαίδευση του προσωπικού της Συντήρησης Τροχαίου Υλικού στην ηλεκτροκίνησηΜ.Α.ΠΚτιριακές εγκαταστάσεις – εκσυγχρονισμός

Και άλλα θέματα που αφορούν την εταιρεία και το προσωπικό.

Όπως είχαμε ενημερώσει, το Σωματείο μας καταθέτει δικαστικές αγωγές κατά της εταιρείας και έχει πάρει απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις (στάσεις εργασίας).

Αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις για να παρθούν αποφάσεις για περεταίρω κινητοποιήσεις (απεργίες) και για την υλοποίηση των αποφάσεων στο σύνολο τους (στάσεις εργασίας και απεργίες).

Καλούμε όλους τους εργαζομένους μέλη μας να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες, ώστε από κοινού να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις”.

The post Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα