Σε αύξηση των ταχυδρομικών τελών προχωρά, το 2019, η Canada Post

Στην αύξηση των ταχυδρομικών τελών, για το 2019, σκοπεύουν να προχωρήσουν τα Καναδικά Ταχυδρομεία (Canada Post).

Ειδικότερα, για την εγχώρια αλληλογραφία βάρους 30 γραμμ. ή λιγότερο το ταχυδρομικό τέλος που θα καταβάλλεται θα είναι στα 0,90 δολ., έναντι 0,85 δολ. που είναι τώρα.

Η τιμή ενός ενιαίου εγχώριου γραμματόσημου θα αυξηθεί στα 1,05 δολ. έναντι του 1 δολ.

που ισχύει μέχρι σήμερα.

Σημειωτέον, η νέα τιμολόγηση στα ταχυδρομικά τέλη θα τεθεί σε ισχύ στις 14 Ιανουαρίου του 2019.

Δικαιολογώντας τις αυξήσεις, τα Καναδικά Ταχυδρομεία τονίζουν «Τον Ιανουάριο του 2018, η κυβέρνηση αποκάλυψε ένα νέο πλάνο για την Canada Post επικεντρωμένο στην απρόσκοπτη πρόσβαση των Καναδών σε ταχυδρομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους.

Αυτό απαιτεί η εταιρεία να παραμείνει οικονομικά βιώσιμη, δημιουργώντας επαρκή έσοδα για την υποστήριξη των τρεχουσών και μελλοντικών υπηρεσιών.

Η Canada Post εργάζεται για να επιτύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της ανάγκης για μεγαλύτερα έσοδα και της διασφάλισης ότι εξακολουθεί να παρέχει καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους που στηρίζονται στην ταχυδρομική υπηρεσία».

Ακόμη, διαβεβαιώνεται ότι «ο αντίκτυπος της αύξησης -της πρώτης από το 2014- θα είναι μικρότερος από 1 δολάριο ετησίως για το μέσο καναδικό νοικοκυριό και περίπου 14 δολάρια ετησίως για τις μικρές επιχειρήσεις.»

The post Σε αύξηση των ταχυδρομικών τελών προχωρά, το 2019, η Canada Post appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα