Πτήσεις Λάρνακα – Θεσσαλονίκη ξεκινά, από τις 7 Νοεμβρίου, η Cyprus Airways

Την έναρξη πτήσεων Λάρνακα – Θεσσαλονίκη, αλλά και καθημερινές πτήσεις Λάρνακα – Αθήνα, στο χειμερινό πρόγραμμα 2018/19, ανακοίνωσε η Cyprus Airways.

Οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη

θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου 2018 και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους, μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Επίσης, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση της συχνότητας των πτήσεων στο δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα, από 4 εβδομαδιαίες πτήσεις σε καθημερινές πτήσεις.

«Μετά από 16 μήνες επιτυχούς λειτουργίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Θεσσαλονίκης στο δίκτυό μας και την αύξηση των δρομολογίων μας προς Αθήνα.

Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και αισθανόμαστε ότι η Θεσσαλονίκη θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους Κύπριους ταξιδιώτες, ενώ, οι καθημερινές πτήσεις προς Αθήνα θα παρέχουν στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους», δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

The post Πτήσεις Λάρνακα – Θεσσαλονίκη ξεκινά, από τις 7 Νοεμβρίου, η Cyprus Airways appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα