Πτήσεις Αθήνα με Λονδίνο, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, από τον Απρίλιο του 2022, εγκαινιάζει η Jet2.com

Η Jet2.com και η Jet2CityBreaks ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη – για πρώτη φορά – πτήσεων και city breaks προς την Αθήνα, με έναρξη τον Απρίλιο του 2022, από τρεις από τις βάσεις της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πτήσεις είναι από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο – Στάνστεντ, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από κάθε πόλη,

από τον Απρίλιο έως το τέλος Οκτωβρίου του 2022.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ της Jet2.com στην αγορά της Αθήνας και την απόφαση να συνδεθεί η πόλη μας, από το καλοκαίρι του 2022, με το Λονδίνο / Στάνστεντ, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές των ταξιδιωτών που αποκτούν πρόσβαση στο εξαιρετικό προϊόν αναψυχής της εταιρείας.

Δεσμευόμαστε να σταθούμε στο πλευρό του νέου αεροπορικού συνεργάτη μας, και θα εργαστούμε στενά μαζί για την ενίσχυση και την επέκταση των τουριστικών ροών, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας προς και από την Αθήνα.”

Η Έμη Αναγνωστοπούλου, Διευθύντρια του ελληνικού γραφείου ΕΟΤ,  δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την είδηση ότι η Jet2.com εισάγει την Αθήνα ως νέο προορισμό από το Μπέρμιγχαμ, το Μάντσεστερ και το Λονδίνο / Στάνστεντ από το καλοκαίρι 2022.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Jet2.com που πίστεψαν στην Ελλάδα ως προορισμό που συνεχίζει να εμπνέει και για τη συνεχή υποστήριξη της εταιρείας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες της εταιρείας θα απολαύσουν όχι μόνο τα συναρπαστικά αρχαιολογικά σημεία και την γευστικότατη γαστρονομία της Αθήνας, αλλά επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σύγχρονη και αστική πλευρά της πόλης.

Οι παραθεριστές θα ενθουσιαστούν με την εκδρομή στην Ακρόπολη, με τις αγορές στο Μοναστηράκι, με τις γευστικές δοκιμές τοπικών σπεσιαλιτέ στις ταβέρνες της Πλάκας, αλλά ακόμα και με ένα μπάνιο στις πολυάριθμες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας ή των γειτονικών νησιών του Σαρωνικού. Η Αθήνα αποτελεί τον τέλειο προορισμό ονείρου για τους εκδρομείς, και θα ικανοποιήσει κάθε ταξιδιωτική προτίμηση και προσδοκία τους.”

The post Πτήσεις Αθήνα με Λονδίνο, Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, από τον Απρίλιο του 2022, εγκαινιάζει η Jet2.com appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα