Προτεραιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) στον Ασπρόπυργο, παρέστη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον αν. υπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό, τον γ.γ Διονύση Τεμπονέρα και τον Κλαδάρχης Επιθεώρησης Ιωάννη Ζήκα, υποναύαρχο ΛΣ.

Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε: «Στόχος και προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης, την οποία

προωθήσαμε με σειρά μέτρων που ελήφθησαν και άλλα που προωθούνται και παράλληλα, η αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν στη μισθολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών σε όλες τις παραγωγικές Σχολές του Εμπορικού Ναυτικού».

Να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η δωρεά εξειδικευμένου εξοπλισμού συνολικής αξίας 99.500 ευρώ από την εταιρεία MAN Diesel & Turbo Hellas.

Πρόκειται για ναυτικό εξοπλισμό σε μηχανολογικά μέρη ναυτικών κινητήρων, ο οποίος θα αναβαθμίσει τον υπάρχοντα εκπαιδευτικό εξοπλισμό των εργαστηρίων μηχανικών στις ΑΕΝ σε Ασπρόπυργο και Χανιά.

The post Προτεραιότητα του υπουργείου Ναυτιλίας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα