Ποιοι μεγάλοι αερομεταφορείς αναστέλλουν τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ

Αρκετές είναι οι αεροπορικές εταιρείες που ανέστειλαν τις πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» (TLV) στο Τελ Αβίβ, μετά τη θανατηφόρα επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ το Σαββατοκύριακο.

Επιμέλεια: Β. Βεγιάζη

Όπως μετέδωσε το “The LoadStar”, μεταξύ των εταιρειών φιγουράρουν τα ονόματα των United, Delta και American Airlines -οι οποίες συνήθως εκτελούν απευθείας δρομολόγια από μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, η Ουάσιγκτον

και το Μαϊάμι προς την ισραηλινή πρωτεύουσα- η Lufthansa, η Air France, η Iberia και η Air Canada.

Η μοναδική κινεζική αεροπορική που εκτελούσε δρομολόγια μεταξύ Κίνας και Ισραήλ, η Hainan, ακύρωσε πτήσεις από τη Σαγκάη σήμερα, επικαλούμενη ζητήματα ασφαλείας στο Ισραήλ, ενώ και οι Cathay Pacific και Korean Air ανέστειλαν τις πτήσεις τους.

Από την πλευρά της, η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, και ένα άλλο στο Ramon (ETM), κοντά στο Eilat, παραμένουν ανοιχτά και εκτελούν πτήσεις από και προς τη χώρα- αν και εκτιμάται ότι αφορούν κυρίως πτήσεις επαναπατρισμού ή εκκένωσης.

Τέλος, ο εθνικός αερομεταφορέας του Ισραήλ, El Al, δήλωσε ότι θα λειτουργήσει «σύμφωνα με τις οδηγίες των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας».

Το άρθρο Ποιοι μεγάλοι αερομεταφορείς αναστέλλουν τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
poioi-megaloi-aerometaforeis-anastelloun-tis-ptiseis-pros-to-aerodromio-tou-tel-aviv.htm
Τυχαία Θέματα