Η Cyprus Airways μετέφερε περίπου 13 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς

H Cyprus Airways μετέφερε περίπου 10 τόνους ιατρικού υλικού, περίπου 100 κιβώτια παιδικών τροφών και άλλα συγκεντρωμένα αγαθά για την υποστήριξη των θυμάτων που επλήγησαν από τον σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Cyprus Airways, στις 8 Φεβρουαρίου, με την δημιουργία και γνωστοποίηση του ειδικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] για

να συνδράμει στις προσπάθειες βοήθειας στις πληγείσες περιοχές από τον καταστροφικό σεισμό, διαθέτοντας τα αεροσκάφη και τη χωρητικότητά της σε κυβερνήσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς που χρειάζονται μεταφορά αγαθών, φαρμάκων και ομάδων διάσωσης ή εξοπλισμού.

Το εν λόγω φορτίο περιλάμβανε 10 τόνους φαρμάκων που δώρισε η Medochemie καθώς και εκατοντάδες κιβώτια παιδικών τροφών που δώρισε ο P.Τ.Hadjigeorgiou μαζί με άλλα αγαθά που δώρισαν πολίτες και η ομάδα της Cyprus Airways στο σύνολό της. Τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθούν κυρίως ρούχα, τρόφιμα και κουβέρτες.

Η βοήθεια παραδόθηκε χάρη στη συμβολή των εταιρειών Petrolina – PPT Aviation Services, Hermes Airports και LGS Handlers, της Airtrans Cargo για τη φόρτωση των αγαθών, καθώς και του προσωπικού των εν λόγω αξιόλογων συνεργασιών και των συμπολιτών μας για τη συμβολή τους.

Ο Captain Ανδρέας Γεωργίου, COO της Cyprus Airways, δήλωσε «Με μεγάλη θλίψη παρακολουθούμε την τραγωδία που εκτυλίσσεται γύρω μας , στους συνανθρώπους μας, στους Σύριους και Τούρκους και γι’ αυτό η εταιρεία μας έχει πάρει και την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει αυτή τη πτήση στην οποία θα μεταφέρουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από ιατρικό προσωπικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην προσπάθειά τους,  που κάνουν καθημερινά για να σώσουν και να περιθάλψουν τους σεισμόπληκτους».

Το άρθρο Η Cyprus Airways μετέφερε περίπου 13 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα