Όσα τρένα τίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία είναι απολύτως ασφαλή, επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ

Όσα τρένα τίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία είναι απολύτως ασφαλή, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, τονίζοντας ωστόσο ότι υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά, σε συνδυασμό με την παλαιότητα του τροχαίου υλικού.

Ειδικότερα, το Σωματείο υπογραμμίζει τα ακόλουθα: «Με αφορμή το χτεσινό ατύχημα με συρμό στο σταθμό της Κηφισιάς θεωρούμε υποχρέωσή μας να διαβεβαιώσουμε τους φίλους επιβάτες ότι παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά

και την παλαιότητα του τροχαίου υλικού, χάρη στις προσπάθειες του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ, όσα τρένα τίθενται, καθημερινά, σε κυκλοφορία είναι απολύτως ασφαλή.

Δυστυχώς, όμως, όπως σε όλα τα σιδηροδρομικά δίκτυα, υπάρχουν, πάντα, απρόβλεπτα γεγονότα και ατυχήματα, όπως το χτεσινό.

Γι’ αυτό, όμως, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φίλους επιβάτες, που υπέστησαν αυτή τη δυσάρεστη ταλαιπωρία και να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν».

The post Όσα τρένα τίθενται καθημερινά σε κυκλοφορία είναι απολύτως ασφαλή, επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα