Ολοκληρωμένες λύσεις μικτής παλετοποίησης από την Gizelis Robotics

Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών στις πλέον σύνθετες και απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων Logistics, η Gizelis Robotics δημιουργεί τεχνογνωσία και εμπλουτίζει τη γκάμα των υπηρεσιών και προϊόντων της με λύσεις μικτής παλετοποίησης.

Το mixed palletizing είναι μια σύνθετη διαδικασία που αφορά στην τοποθέτηση προϊόντων πολλαπλών SKUs σε μια παλέτα με στόχο τη μεγιστοποίηση της πυκνότητας στοίβαξης της παλέτας.

Η Gizelis Robotics σχεδιάζει, προμηθεύει και εγκαθιστά καινοτόμες

λύσεις αποπαλετοποίησης και μικτής παλετοποίησης για τις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Ολλανδικής WSR. Οι λύσεις αυτές στην πραγματικότητα εξυπηρετούν έναν μόνο στόχο: να κάνουν τα Logistics, ευέλικτα, οικονομικά και πιο αποτελεσματικά.

Οι λύσεις που αναπτύσσονται μπορούν να συνδυάσουν την αυτόματη ή  χειροκίνητη μικτή παλετοποίηση, με βάση την επιλογή παραγγελιών και περιλαμβάνουν:

– Έξυπνο λογισμικό δημιουργίας μικτής παλέτας το οποίο συνεργάζεται με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης της αποθήκης (WMS),

– Σύστημα που υποδεικνύει στον picker τη θέση εναπόθεσης προϊόντων στην παλέτα,

– Συστήματα buffer sequencing,

– Πλήρη ρομποτικά συστήματα μικτής παλετοποίησης.

Συνοπτικά, τα πλεονεκτήματα των λύσεων mixed palletizing που προσφέρει η Gizelis Robotics:

Επιτρέπει την εύκολη τροφοδοσία στο ράφι στο κατάστημα λιανικής.Πετυχαίνει υψηλή ακρίβεια παραγγελίαςΕλαχιστοποίηση της πιθανότητας για ζημιά στο προϊόν.Προσφέρει ασφάλεια και ελαχιστοποίηση τραυματισμών στην αποθήκη.Δημιουργεί παλέτες υψηλής πυκνότητας με χαμηλότερο κόστος μεταφοράςΧαμηλότερο κόστος ανά προϊόν, που συνεπάγεται μεγαλύτερο κέρδος.Εξυπηρετεί διάφορα μεγέθη παλέτας.Επεκτασιμότητα με δυνατότητες αύξησης του όγκου παραγγελιών.

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelis Robotics επεσήμανε σχετικά: «Η Gizelis Robotics αναβαθμίζει διαρκώς τις λύσεις που προσφέρει στον τομέα της διακίνησης υλικών, αξιοποιώντας την τεχνολογία αυτοματισμού της ρομποτικής επιστήμης και των έξυπνων αλγορίθμων.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι πρωτοπόρες λύσεις που προσφέρουμε στον τομέα της μικτής παλετοποίησης βρίσκουν ανταπόκριση στην ελληνική αγορά.  Στόχος μας είναι η Gizelis Robotics να αναδειχθεί στον κορυφαίο integrator συστημάτων και εφαρμογών mixed palletizing, απογειώνοντας την παραγωγικότητα των logistics στις επιχειρήσεις».

The post Ολοκληρωμένες λύσεις μικτής παλετοποίησης από την Gizelis Robotics appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα