Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές στο επίκεντρο: Ολοκληρώθηκε η ημερίδα ΟΦΑΕ – ΠΕΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας (ΟΦΑΕ), με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ), με τίτλο «Βόρεια Ελλάδα – “Γέφυρα” μεταφορών Ανατολής – Δύσης», η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

dir="ltr" lang="el">Το https://t.co/LAvo35ttCu στη Θεσσαλονίκη και στο συνέδριο ΟΦΑΕ και ΠΕΕΔ pic.twitter.com/AqKTWjsMGg

— metaforespress (@metaforespress) October 7, 2022

Στην ημερίδα συμμετείχαν ανώτατοι εκπρόσωποι των Υπουργείων Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών, φορέων της Βορείου Ελλάδας (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΣΕΒΕ, ΕΒΕΘ, ΣΒΒΕ κ.α.), εταιρειών από τον ευρύτερο κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών, της ναυτιλίας και επιστημονικών οργανισμών.

Παράλληλα, την ημερίδα τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Οδικών Μεταφορών (IRU), κ. Umberto de Pretto, καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μεταφορών των Χωρών της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας (BSEC-URTA), κ. Eduart Kasa.

Στιγμιότυπα από την ημερίδα της ΟΦΑΕ και της ΠΕΕΔ στη Θεσσαλονίκη pic.twitter.com/mNssbpWtvg

— metaforespress (@metaforespress) October 7, 2022

Η ημερίδα διεξήχθη με την ευκαιρία της φιλοξενίας της 40ης Γενικής Συνέλευσης BSEC-URTA στη Θεσσαλονίκη, η οποία αποκτά ξεχωριστή σημασία για την ενίσχυση της συνεργατικότητας και την ανάπτυξη διεθνών δικτύων μεταφορών στις περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας, με επίκεντρο τη Βόρεια Ελλάδα.

The post Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές στο επίκεντρο: Ολοκληρώθηκε η ημερίδα ΟΦΑΕ – ΠΕΕΔ στη Θεσσαλονίκη appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
iNews > Οικονομία > metaforespress
ΟΦΑΕ – ΠΕΕΔ, Θεσσαλονίκη,ofae – peed, thessaloniki