Οι νικητές των Supply Chain Awards 2018

Tα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες εταιρειών και οργανισμών για την αριστεία τους στον κλάδο των logistics και τη συμβολή τους στην ελληνική οικονομία βραβεύθηκαν, κατά τη διάρκεια των Supply Chain Awards 2018, σε τελετή απονομής που έγινε στο κτήμα Αριάδνη, στην Βαρυμπόμπη.

Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

και των Logistics.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας ήταν το metaforespress.gr.

Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι.

Στην τελετή απονομής απεύθυνε χαιρετισμό ο Ιωάννης Μαρίτσας, σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλή, ενώ τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη βραδιά της τελετής αποτέλεσαν οι απονομές των τιμητικών βραβείων από τον Executive Consultant της Planning Σταμάτη Ανδριανόπουλο, τα οποία απονεμήθηκαν για τη συνολική συνεισφορά τους στην εξέλιξη του κλάδου.

Τιμητικά βραβεία δόθηκαν στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ), το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, στο ECR Hellas, το βραβείο παρέλαβε ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και στην Ελληνική Εταιρεία Logistics, το βραβείο παρέλαβε ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Στην Ομάδα CargOps απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για τη λύση που δημιούργησε για την παρακολούθηση containers μέσω IoT. Τη διάκριση παρέλαβαν οι Βασίλειος Γεωργόπουλος, Νικόλαος Δουρελιάδης, Παναγιώτης Καζαντζής και Eυάγγελος Ποταμιάνος.

Ο κ. Ανδριανόπουλος ολοκληρώνοντας την απονομή βραβείων δήλωσε ότι «η αγορά περιμένει σε τόσο δύσκολους καιρούς, κάποιοι που έχουν καλές επιδόσεις να αναδεικνύονται και να λειτουργούν ως καλά παραδείγματα που θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι εταιρείες που διακρίνονται σήμερα αποδεικνύουν ότι όλα μπορούν να γίνουν και οι ικανοί προχωρούν».

Exceptional βραβεία

Παράλληλα, απονεμήθηκαν 5 Exceptional βραβεία από τον Γεώργιο Δουκίδη, Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την υψηλότατη αυτή διάκριση απέσπασαν σε διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης οι εταιρείες: METRO, Παπαστράτος, ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Coca-Cola 3Ε Ελλάδος, ΒΙΕΞΑΛ του Ομίλου Viohalco.

Ο κ. Δουκίδης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, επισήμανε ότι «Τα βραβεία αναγνωρίζουν τον ρόλο που παίζει το Supply Chain στην αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την αξιοποίηση των αναδυόμενων πρακτικών στις σύγχρονες και πολύπλοκες τοπικές και διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες και ως κύριο πυλώνα στον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Gold Βραβεία

Gold βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: Oktabit, ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ADIDAS, ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, LIDL Hellas, Argosy Trading Company, SCHENKER, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – ENTERSOFT, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, PCDC, METRO, OnLine Data, Μασούτης – Retail@Link, Παπαστράτος, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, Mantis, ENTERSOFT, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – Tekmon Geomatics, QUARTER MILE SERVICES – BK TELEMATICS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, METRON LOGISTICS, SYNERGY, Transcombi Express, ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και TREDIT – Ινστιτούτο Μεταφορών ΕΚΕΤΑ.

The post Οι νικητές των Supply Chain Awards 2018 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα