Οι νέοι προορισμοί του χειμερινού προγράμματος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Πιο εμπλουτισμένο, σε σχέση με το αντίστοιχο χειμερινό πρόγραμμα της περιόδου 2016-17, είναι το εφετινό του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Σύμφωνα με τα, μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένα στοιχεία από τις αεροπορικές εταιρείες, οι διαφοροποιήσεις έχουν ως εξής:

-6 νέοι διεθνείς προορισμοί: Ξεχωρίζει η εξέλιξη με τα δυο νέα υπερατλαντικά δρομολόγια ΑθήναΝέα Υόρκη και Αθήνα

– Σιγκαπούρη σε ετήσια βάση.

Αναλυτικά, η EasyJet θα πετά προς Μπρίστολ, η Emirates προς Νέα Υόρκη, η Ryanair προς Κρακοβία, Κατοβίτσε, Πόζναν και η Scoot στη Σιγκαπούρη

-5 νέες αεροπορικές εταιρείες, που ήδη εξυπηρετούνται από την Αθήνα, συνεχίζουν και το χειμώνα, όπως Aegean προς Μάλτα, Olympic προς Σητεία, Ryanair προς Φρανκφούρτη, Eurowings προς Ντίσελντορφ και Cobalt προς Πάφο.

-Τα δρομολόγια της Air China για το Πεκίνο και της Aegean για τη Στουτγάρδη αναβαθμίστηκαν σε απευθείας (Αθήνα – Πεκίνο και Αθήνα – Στουτγάρδη). Τη χειμερινή περίοδο 2016 – 2017 τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνταν με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

-Επιπλέον, η Aegean επεκτείνει τη θερινή περίοδο σε 6 δρομολόγια (έως Νοέμβριο & από Μάρτιο) προς Μπορντό, Κατάνια, Ανόβερο, Νίκαια, Τουλούζη και Βενετία.

The post Οι νέοι προορισμοί του χειμερινού προγράμματος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα