Οι επενδυτές της Hellenic Seaplanes επισκέφτηκαν το λιμάνι της Ελευσίνας για τη δημιουργία μητροπολιτικού υδατοδρομίου

Την έγκρισή τους για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Υδατοδρομίου Αττικής στην Ελευσίνα έδωσε το επενδυτικό σχήμα που υποστηρίζει τη Hellenic Seaplanes, μετά την επίσκεψη του στον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας, με την προϋπόθεση όμως να ξεκαθαρίσει το νομοθετικό περιβάλλον και να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο.

Οκταμελής ομάδα Κινέζων επενδυτών, μαζί με αγγλική επενδυτική εταιρεία, επισκέφτηκε την Ελλάδα και συγκεκριμένα

το λιμάνι της Ελευσίνας, με σκοπό να δουν από κοντά τις υφιστάμενές εγκαταστάσεις του λιμανιού της Ελευσίνας, καθώς και την προοπτική ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής .

Ο επικεφαλής της 8μελους αντιπροσωπείας και πρόεδρος της εταιρείας (Petrichor Capital Partners) Ιωάννης Χάσικος ανέφερε στην διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας ότι η εταιρεία του θέλει να επενδύσει στο Μητροπολιτικό Υδατοδρόμιο της Ελευσίνας και ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην χώρα μας για αυτό τον σκοπό, εξετάζοντας παράλληλα το υπόλοιπο δίκτυο υδατοδρομίων.

Ο κ. Χάσικος πρόσθεσε ότ, τα δύο επιχειρηματικά group που είναι σήμερα εδώ κατατάσσονται στα μεγαλύτερα της Κίνας και είναι εξειδικευμένα στον τομέα των μεταφορών και της τεχνολογίας.

The post Οι επενδυτές της Hellenic Seaplanes επισκέφτηκαν το λιμάνι της Ελευσίνας για τη δημιουργία μητροπολιτικού υδατοδρομίου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hellenic Seaplanes, Ελευσίνας,Hellenic Seaplanes, elefsinas