Ο Β. Χαλκιάς α’ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Γεφυρών Σηράγγων και Αυτοκινητόδρομων (IBTTA)

Η Διεθνής Ένωση Γεφυρών Σηράγγων και Αυτοκινητοδρόμων (International Bridge Tunnel & Turnpike Association – “IBTTA”) ανακοίνωσε τους εκπροσώπους της για το 2023, με τη διάρκεια της θητείας τους να ορίζεται στο 1 έτος.

Να σημειωθεί ότι, οι εν λόγω εκπρόσωποι εξελέγησαν από τα μέλη της Ένωσης κατά το 90ο Ετήσιο Συνέδριο & Έκθεση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αναλυτικότερα, τα πρόσωπα που απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της IBTTA για το 2023 είναι:

Πρόεδρος: Andrew Fremier, PE, Αναπληρωτής

Εκτελεστικός Διευθυντής της Αρχής Διοδίων Bay Area (BATA) και Αναπληρωτής Εκτελεστικός Διευθυντής, Επιχειρήσεις, της Μητροπολιτικής Επιτροπής Μεταφορών (MTC).

Α’ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Μ. Χαλκιάς, ΠΕ, Επίτιμος Πρόεδρος της HELLASTRON και Immediate Past President της Διεθνούς Ομοσπονδίας Οδοποιίας (IRF).

Β’ Αντιπρόεδρος: James Hofmann, Εκτελεστικός Διευθυντής/Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Οδών του Βόρειου Τέξας.

International Vice President: Christophe Boutin, Εκτελεστικός Διευθυντής της ASFA.

Immediate Past President: Diane Gutierrez-Scaccetti, Επίτροπος του Υπουργείου Μεταφορών Νιου Τζέρσεϋ.

IBTTA is excited to announce our 2023 Officers! We look forward to an exciting year. Learn more: https://t.co/ZixqYtImus #tollroads @MTCBATA @TollTagNews @ASFAutoroutes @NewJerseyDOT pic.twitter.com/DzZ78uGD20

— IBTTA (@IBTTA) January 10, 2023

«Το διοικητικό συμβούλιο της IBTTA, με επικεφαλής τους αξιωματικούς, είναι υπεύθυνο για τη χάραξη του οράματος και της πορείας της ένωσης», δήλωσε ο Pat Jones, εκτελεστικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της IBTTA.

Όπως είπε, «αυτό το όραμα είναι να προωθήσει βελτιώσεις σε ζωτικής σημασίας οδικές υποδομές σε όλο τον κόσμο μέσω βιώσιμων λύσεων χρηματοδότησης, χρηματοδότησης και χρέωσης για τις οποίες είναι γνωστή η βιομηχανία διοδίων. Τώρα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ισχυρή ηγεσία για να προωθήσουμε αυτό το όραμα και είμαστε τυχεροί που έχουμε αξιωματικούς με το πάθος και την τεχνογνωσία να το κάνουν».

Σύμφωνα με την IBTTA, αρκετοί σύμβουλοι επίσης εξελέγησαν για πρώτη φορά ή επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, με τη θητεία τους να ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2023:

-Amanda Baxter, Transurban (νεοεκλεγείσα)

-Jeffrey Miller, West Virginia Parkways Authority (νεοεκλεγείς)

-María Moreno, SEOPAN

-René Moser, ASFINAG

-Lori Silveira, RITBA (νεοεκλεγείσα)

Tim Sturick, Thousand Islands Bridge Authority

Υπενθυμίζεται ότι, το διοικητικό συμβούλιο της IBTTA καθορίζει τη στρατηγική κατεύθυνση της Ένωσης, ενώ αποτελείται από 5 αξιωματούχους και 20 διευθυντές από οργανισμούς και φορείς εκμετάλλευσης διοδίων από όλο τον κόσμο.

Το άρθρο Ο Β. Χαλκιάς α’ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Γεφυρών Σηράγγων και Αυτοκινητόδρομων (IBTTA) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα