Ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλής Νικολάου στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022

Πότε θα κατασκευαστεί το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο; Τι γίνεται με το εμπορευματικό κέντρο στον Γκόνο; Σε ποια κατάσταση βρίσκεται το τροχαίο υλικό του ελληνικού δημοσίου;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Περικλής Νικολάου θα μιλήσει στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα

Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων.

Ο κ. Νικολάου θα μιλήσει την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 12.30, στο πάνελ για τον σιδηρόδρομο και τις συνδέσεις με λιμάνια και εμπορευματικά κέντρα, στο οποίο θα μετάσχει η Ιωάννα Τσιαπαρίκου, Πρόεδρος Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, ο Σπύρος Πατέρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΟΣΕ, ο Βασίλης Μαγκλάρας, Διευθύνων Σύμβουλος «Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο», ο Μαουρίσιο Καποτόρτο, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο Δημήτρης Κούτρας, Αντιπρόεδρος της INTRAKAT και ο Δήμος Σαπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Siemens Mobility Greece.

Για την εγγραφή σας, καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itc2022.gr και στη συνέχεια, να μεταφερθείτε στην ενότητα «Εγγραφές».

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απευθείας την εγγραφή σας στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

The post Ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Περικλής Νικολάου στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα