Νέος CEO για την DSV Contract Logistics

Ο Maciej Walenda αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος του τμήματος Contract Logistics  της DSV και θα ενταχθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή του ομίλου, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου.

Ο Walenda θα αντικαταστήσει τον Albert-Derk Bruin, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την DSV.

Από την ένταξή του στην DSV το 2013, ο Walenda έχει διατελέσει σε διάφορους βασικούς ρόλους, όπως Managing Director Πολωνίας, EVP για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και πιο πρόσφατα

Regional CEO στο τμήμα Contract Logistics στην Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του, ο Walenda δήλωσε ενθουσιασμένος που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο «σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την ενοποίηση εγκαταστάσεων και την προσθήκη χιλιάδων νέων συναδέλφων παγκοσμίως. Με την ενοποίηση, επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας, συνδυάζοντας τα δυνατά μας σημεία και ενισχύοντας την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Είμαι περήφανος που ηγούμαι του τμήματος προς τα εμπρός σε αυτή την κρίσιμη στιγμή και ανυπομονώ για όσα μπορούμε να πετύχουμε μαζί».

Να σημειωθεί ότι, η DSV Contract Logistics παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποθήκευσης, διανομής και fullfilment, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της παγκοσμίως.

Το άρθρο Νέος CEO για την DSV Contract Logistics εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
neos-ceo-gia-tin-dsv-contract-logistics.htm
Τυχαία Θέματα